Новини за 26.10.2019

Інформація про імунізацію дітей та підлітків в Кам’янці-Подільському

Як повідомляє управління охорони здоров’я міської ради, наразі дітей, які захворіли на дифтерію, у місті немає.

Встановлення пандуса: як зробити будинок комфортним для всіх його мешканців

Комфортне місто передбачає зручність для його мешканців, зокрема й для осіб з інвалідністю. Відповідно до законодавства будь-яке міське будівництво чи реконструкція повинні відбуватися з врахуванням потреб цієї категорії осіб. Одним із засобів, що вирішують проблему доступу людей з інвалідністю в необхідні їм місця, є пандус. Про способи встановлення пандуса до будівлі розповідають юристи Регіонального центру […]

Податківця Хмельниччини, який вимагав 15000 грн. та підробив документи, чекає суд

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно головного інспектора-ревізора Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, підозрюваного у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди.

Красилів: поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у результаті якої загинув 78-річний пенсіонер

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 25 жовтня, близько 15.40 години в м. Красилові на перехресті вулиць Грушевського…

Спалювати опале листя шкідливо не лише для здоров’я, але й для гаманця

Конституція України гарантує кожному безпечне для життя і здоров’я довкілля, а значить – кожен має законне право боротися з цим явищем. Тож якщо ви страждаєте від диму – не бійтеся скаржитися у поліцію чи до місцевої влади. Навіть якщо це ваш сусід.

Ярмолинці: рятувальники ліквідували пожежу автомобіля

25 жовтня о 07:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля ЗАЗ 110307 на вул. Нова в смт Ярмолинці.

Поліцейські серед ночі розшукали в лісі зниклого 83-річного пенсіонера

Як з’ясувалося, близько 16.00 години дідусь пішов до лісу і заблукав. Разом з дочкою зниклого правоохоронці пішли слідом і за кілька годин розшукали його цілим і неушкодженим.

На Хмельниччині обговорили земельну реформу

У місті Хмельницький відбулася зустріч з заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарасом Висоцьким, уповноваженим із земельних питань Романом Лещенком та експертом з земельних питань Сергієм Біленком у рамках програми «Діалоги про Україну». До заходу долучилися т.в.о. голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, голови ОТГ, аграрії краю, громадськість та інші зарошені.

Популярне