Новини за 20.01.2022

СБУ блокувала на Хмельниччині видобуток корисних копалин на території заповідника

Служба безпеки України блокувала схему розкрадання природних ресурсів на Хмельниччині. Зловмисники здійснювали незаконну розробку надр на території природно-заповідного фонду.

Під­ви­щен­ня рів­ня зах­во­рю­ва­нос­ті: школярі у Нетішинській МТГ йдуть на дистанційне навчання

Сьогод­ні, 20 січ­ня, у Не­ті­ши­ні ко­мі­сія з пи­тань ТЕБ і НС зіб­ра­ла­ся по­за­чер­го­во. При­чи­на — різ­ке під­ви­щен­ня рів­ня зах­во­рю­ва­нос­ті на гос­тру рес­пі­ра­тор­ну хво­ро­бу, спри­чи­не­ну ко­ро­на­ві­ру­сом СОVID-19.

Педагоги Хмельницької громади отримали 780 ноутбуків

Необхідність придбання ноутбуків продиктована умовами праці педагогів під час пандемії.

В Хмельницькому на перехресті вулиць Бандери-Зарічанської-Нижньої Берегової змінено організацію дорожнього руху

Від 19 січня 2022 року на вулиці Бандери, поблизу перетину з вулицею Зарічанською, вулицею Нижньою Береговою та вулицею Верхньою Береговою, а також на вулиці Нижній Береговій внесено зміни в організацію дорожнього руху транспортних засобів.

На Ізяславщині чоловік півроку вчиняв психологічне насильство стосовно жінки

Протягом пів року житель с. Більчин, що на Ізяславщині,  вчиняв психологічне насильство стосовно колишньої дружини. Подружжя розлучилось, однак чоловік продовжував навідуватися до помешкання жінки, вчиняв сварки. 

Понад 93 тисячі гривень збитків сплатило лісогосподарське підприємство Хмельниччини

В серпні 2020 року спеціалістами Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, було розраховано 93 тис. 913 грн. збитків, завданих порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища Спеціалізованим лісогосподарським комунальним підприємством “Орлан” Білогірської селищної ради.

В яких навчальних закладах Хмельницького є бомбосховище

Сучасними протирадіаційними укриттями на випадок надзвичайних ситуацій забезпечені два навчальних заклади в обласному центрі.

Популярне