Новини за 17.10.2019

Упродовж десяти днів вилучено 217 кг незаконно добутої риби, – Хмельницький рибоохоронний патруль

У період з 8 по 17 жовтня 2019 року державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 36 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

Патрульні вкотре виявили документи на автомобіль із ознаками підробки

Учора, на вулиці Старокостянтинівське шосе, патрульні зупинили транспортний засіб Opel за порушення Правил дорожнього руху, під керуванням жителя Хмельницької області 1993 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

Теофіпольський район: рятувальники відчинили двері квартири, у якій знаходились двоє малолітніх дітей

16 жовтня о 18:04 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшла інформація про те, що у квартирі на 4-му поверсі п’ятиповерхівки за зачиненими дверима знаходяться двоє малолітніх дітей.

Огляд на стан сп’яніння пройшов: Красилівський суд закрив справу щодо водія за відсутністю складу правопорушення

Красилівський районний суд закрив провадження щодо водія, якого обвинувачували у відмові пройти огляд на стан сп’яніння.

У Хмельницькому водій із 2.29 проміле алкоголю в крові в’їхав у світлофор

На щастя, у ДТП ніхто не постраждав. Патрульні склали на водія два адмінпротоколи за кермування у стані алкогольного сп’яніння та вчинення ДТП без потерпілих.

Дунаєвецький район: вогнеборці врятували легковик від знищення вогнем

16 жовтня о 19:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля PEUGEOT Partner, що рухався автодорогою у селі Січинці.

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалась 49-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 16 жовтня, близько 22.15 години по вулиці Шевченка неподалік зупинки «Міська лікарня».

Хмельниччина: у топ-п‘ятірці країн-імпортерів домінують партнери з Європи

За повідомленням Хмельницької митниці ДФС, вартість імпортованих товарів протягом дев‘яти місяців на терени області склала 14, 7 мільярда гривень. Це на 26 відсотків, або на 3 мільярди гривень більше, ніж було в аналогічному періоді 2018 року.

На Хмельниччині збільшено ціну закуплених на 700 тис грн паливно-мастильних матеріалів

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою виявлено порушення вимог законодавства при проведенні публічних закупівель паливно-мастильних матеріалів на суму понад 700 тис грн.

Допоможіть встановити винуватця ДТП, що покинув місце події

15 жовтня, на вулиці Кам’янецька 221, сталась дорожньо-транспортна пригода.

Популярне