Новини за 12.12.2019

Олексій Гончарук: Протестувати мобільний додаток “Дія” можна буде вже з наступного тижня

Відсьогодні розпочато прийом заявок від усіх охочих на тестування бета-версії мобільного додатку “Дія”. Про це Прем’єр-міністр Олексій Гончарук та Віце-прем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров озвучили під час брифінгу за підсумками засідання Кабінету Міністрів України.

Зведений загін Хмельницьких поліцейських повернувся із зони проведення ООС

До Хмельницького із зони проведення Операції Об’єднаних сил повернувся зведений загін Хмельницьких правоохоронців. 2 місяці вони несли службу з охорони публічного порядку на сході держави.

Сумчанин, який за схемою «ваш родич в біді» ошукав хмельничанку майже на 1 млн грн, постане перед судом

Незважаючи на постійну роз’яснювальну та превентивну роботу правоохоронців серед населення, продовжують мати місце випадки шахрайств за схемою «ваш родич в біді.

У 2019 році у Хмельницькому створено 5 острівців безпеки на дорогах міста

Для підвищення безпеки пішоходів та зменшення кількості аварій впродовж 2019 року у Хмельницькому облаштовано 5 острівців безпеки на найжвавіших дорогах міста, а саме: на вулиці Бандери встановили два острівця безпеки, на вулицях Старокостянтинівське шосе, Львівське шосе та Озерній – по одному.

В Ізяславському районі минулої доби сталося дві пожежі

11 грудня неподалік села Нове Село, ймовірно, через підпал загорілась скирта соломи. Повідомлення про пожежу надійшло до Служби “101” о 04:55.

Співпраця з роботодавцями: престур на підприємства Волочищини

У рамках співпраці з органами влади, місцевого самоврядування, роботодавцями та соціальними партнерами з питань зайнятості, 11 грудня журналісти телеканалів «TV7+», «Перший Подільський» та обласної газети «Подільські вісті» відвідали підприємства міста Волочиськ та Волочиського району.

Патрульні виявили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки

Учора, близько 11 години 30 хвилин, на вулиці Вінницьке шосе, патрульні зупинили, за порушення Правил дорожнього руху, транспортний засіб Skoda Octavia, під керуванням 51-річного жителя Летичівського району.

Білогірський район: вогнеборці ліквідували пожежу в прибудові до господарської будівлі

12 грудня о 02:04 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу прибудови до господарської будівлі в одному із домогосподарств села Гулівці.

Хмельниччина у трійці лідерів за реалізацією реформи децентралізації

Станом на 10 грудня 2019 року в Україні створено 1009 об’єднаних територіальних громад, де мешкає загалом 11,3 мільйони людей. Перспективними планами формування територій громад покрито 87,7 % території країни. Лідери зі створення спроможних громад у переліку регіонів за останній місць не змінилися.

2 фури зі Львова приїхали на сміттєзвалище Шепетівки

11 листопада, близько 5-ї ранку на шепетівське сміттєзвалище висипали 2 фури побутових відходів.

Популярне