Новини за 25.08.2020

Поліцейські оголосили про підозру 39-річному чоловіку, який зарізав рідну матір

Подія сталася у селищі Понінка Полонського району вчора, 24 серпня. Чоловік своєї вини не заперечував. Поліцейські затримали його на місці події. Зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. 

Хмельниччина: партії та політики розмістили білборди з нагоди Дня незалежності

На Хмельниччині спостерігачі ОПОРИ зафіксували білборди, які політичні сили та окремі політики розмістили з нагоди Дня Незалежності України. Політична реклама такого типу наявна, зокрема, в Хмельницькому, Старокостянтинові, Шепетівці та Кам’янці-Подільському.

У Кам’янці-Подільському з вересня розпочнуть інспекційну кампанію з виявлення неоформлених працівників

Через карантинні заходи, пов’язані з розповсюдженням коронавірусу COVID-19 та мораторієм на проведення перевірок, деякі недобросовісні суб’єкти господарювання офіційно не працевлаштовують найманих працівників.

У м. Шепетівка пройшов чемпіонат України з більярдного спорту «Динамічна піраміда»

20-23 серпня в м. Шепетівка під патронатом управління молоді та спорту Хмельницької ОДА та Національної федерації спортивного більярду України пройшов чемпіонат України з більярдного спорту «Динамічна піраміда» серед юніорів, юнаків та дівчат.

У Чемеровецькому районі поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій травмувався 8-річний хлопчик

Аварія сталася 24 серпня близько 20.30 години на перехресті автодоріг «Кам’янець-Подільський — Білогір’я» та «Гусятин — Городок».

На Хмельниччині співробітники ДСНС під час посиленого несення служби врятували 3 чоловіків на річці Дністер

Впродовж трьох вихідних днів під час посиленого несення служби в акваторії річки Дністер бійці водолазно-рятувального відділення врятували трьох чоловіків, які тонули.

Популярне