Новини за 13.09.2019

Чемерівці: поліцейські виявили у 20-річного молодика пакет з амфетаміном

Під час огляду у жителя райцентру Чемерівці працівники поліції виявили посилку з амфетаміном. Як зазначив фігурант, він замовив наркотики для власного споживання через мережу Інтернет. Вчора, 12 вересня у райцентрі Чемерівці працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області виявили молодого чоловіка, який купував наркотики через мережу Інтернет.  Так, під час огляду 20-річного молодика поліцейські […]

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 47-річний мопедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 вересня, близько 07.57 години по вулиці Михайлова у місті Нетішині.

На Хмельниччині поліцейські протягом дня розшукали двох зниклих чоловіків

12 вересня до Дунаєвецького відділу поліції надійшло два повідомлення про те, що в районі пішли у невідомому напрямку два чоловіки.

«Слуга народу» від Хмельниччини гуляє по Парламенту в шкарпетках

Фото із обранцем опублікувала користувач Facebook Варвара Квітка. Окрім фото журналістка розмістила допис, у якому запитала нардепа причину його незвичного для Парламенту зовнішнього вигляд: виховання чи мале за розміром взуття?.

У Нетішині вогнеборці ліквідували пожежу господарчої споруди

12 вересня о 13:33 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на території приватного домоволодіння, що, поширившись, призвела до загоряння допоміжної господарської будівлі приватного сектору на вул. Снігурів у м. Нетішин.

СБУ викрила чиновника Держпродспоживслужби Хмельниччини на вимаганні грошей з підприємців

У межах протидії системній корупції СБУ викрила на системних хабарях керівника одного з управлінь Головного управління Держслужби з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів у Хмельницькій області.

300 мільярдів кВт. год електроенергії вироблено Хмельницькою АЕС

12 вересня, об 11 год. 00 хв., Хмельницькою АЕС з початку експлуатації вироблено 300 млрд. кВт*год електроенергії. Ураховуючи, що в Україні щороку генерується понад 146 мільярдів кВт*год електроенергії, ХАЕС забезпечила більш ніж дворічну потребу держави в електроенергії.

Популярне