Новини за 15.06.2021

В Хмельницькому розпочалися «Дворові олімпійські ігри»

Сьогодні на спортивному майданчику Хмельницької спеціалізованої загальноосвітньої школи № 19 І-ІІІ ступенів імені академіка М.Павловського відбулися перші в цьому році «Дворові олімпіські ігри».

На Хмельниччині можуть розгорнути ще декілька центрів вакцинації

На Хмельниччині на сьогодні діють два центри вакцинації проти COVID-19: у Хмельницькому – в приміщенні телерадіокомпанії “UA:Поділля” (“Поділля-центр”) та у Кам’янці-Подільському – в Будинку офіцерів, з 9 до 16 год.

На Хмельниччині надзвичайники врятували парнокопитну, яка потрапила до силосної ями

14 червня о 14:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Ставниця Хмельницького району потрібна допомога по діставанню корови з силосної ями.

Понад 28 тис. грн. – штрафи за спалювання сухої рослинності на Хмельниччині

Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають значного збитку державі та, в першу чергу, навколишньому середовищу, можуть спричинити пожежі будівель, знищити лінії електромереж, газо- та нафтопроводів, лісові насадження.

Мешканці Старого Кривина проти закриття старого кладовища

Минулої неділі, 13 червня, в Старому Кривині біля Будинку культури відбувся схід села. Ініціатором зібрання стала староста Світлана Ясенчук, а приводом – депутатський запит Наталії Коваль, депутата Нетішинської міської ради (Самопоміч) про закриття старого кладовища по вул. Богдана Хмельницького.

Хмельничани за місяць витратили на нові авто 6,5 млн доларів

У травні у Хмельницькому та області придбали 190 нових автомобілів, найпопулярнішою маркою серед яких було Renault.

Популярне