Новини за 13.08.2019

Школи Кам’янця-Подільського готові прийняти першачків

Першого вересня маленькі кам’янчани увійдуть не лише в нові класи, але й сядуть за нові парти з новими підручниками і обладнанням. До нового освітнього року міська влада закупила для школярів меблі та навчальні матеріали.

Поліцейські оголосили про підозру зловмиснику, який наніс тяжкі тілесні ушкодження 24-річному хмельничанину

Згідно ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

За сприяння Хмельницької обласної служби зайнятості у січні-липні 2019 року знайшли роботу 4,9 тис. молодих осіб

Відповідно до Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», до молоді відносяться громадяни України віком від 14 до 35 років.

За втручання прокуратури Хмельниччини підрядниками, які здійснювали ремонт доріг за бюджетні кошти, усунуто дефекти дорожнього покриття

Органами прокуратури, в межах реалізації конституційної функції представництва інтересів держави в суді, особлива увага приділяється використанню бюджетних коштів, виділених на ремонт та будівництво автомобільних доріг.

Білогородка: у ставку втопився чоловік

12.08.2019р. о 16 год. 44 хв. на ПЗЧ 13 ДПРЧ м. Ізяслав надійшло повідомлення від чергового Ізяславського відділення Славутського відділу ГУ НП у Хмельницькій області, про те що невідома особа купаючись в ставку, занурилась під воду і зникла. По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що жителі с. Білогородка знайшли та витягли на берег ставка […]

Платникам податків Хмельниччини надано 110 тисяч безкоштовних адмінпослуг

З початку 2019 року у центрах обслуговування платників та відділеннях державних податкових інспекцій Хмельницької області за зверненнями платників надано 109,9 тисяч адміністративних послуг.

На Хмельниччині поліцейські регулярно перевіряють мисливців на дотримання чинного законодавства

3 серпня на Хмельниччині відкрився сезон полювання на пернату дичину, який триватиме до 29 грудня. Увесь цей період поліцейські регулярно виїжджатимуть на мисливські угіддя і перевірятимуть у любителів дичини наявність усіх дозвільних документів.

Популярне