Новини за 14.04.2021

На Хмельниччині повністю завершена сівба ярих ранніх зернових культур

Враховуючи погодні умови цьогорічної весни, а саме низькі температури повітря, березневі снігопади, пізнє відновлення вегетації, сільгосппідприємства розпочали комплекс весняно-польових робіт із затримкою на 2 тижні до середньорічних строків, зокрема сівба ранніх ярих культур розпочата на початку квітня. На площі 280 тис. га проведено перше підживлення озимих культур.

За позовом прокуратури припинено неправомірне використання землі державної власності вартістю понад 34 млн грн

За результатами розгляду позову Шепетівської окружної прокуратури судом визнано недійсним договір про використання суб’єктом господарювання 474 га землі державної власності, розташованої на території Понінківської сільської ради.

Шепетівка: надзвичайники врятували від знищення вогнем будинок

13 квітня  о 13:37  до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловій будівлі на вул. Лізи Чайкіної в м. Шепетівка.   

В Білогірському районі 30-річний молодик до смерті побив свого односельця

Подія сталася вчора, 13 квітня, близько 12.00 години в селі Хорошів Білогірської тергромади. До 56-річного потерпілого, в якого напередодні було день народження, прийшли двоє односельців, з якими він продовжив святкування.

В Хмельницькому через омолодження дерев на вулиці Чорновола 15 квітня буде змінено рух тролейбусів

У четвер, 15 квітня, з 10.00 до 17.00 комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста виконуватиме роботи з омолодження дерев на вулиці Чорновола, на ділянці від вулиці Госпітальної до Гальчевського.

У Кам’янці-Подільському поліцейські зняли з мосту хлопця, який намагався вчинити самогубство

Вчора ввечері до Кам’янець-Подільського районного управління поліції надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що на Новопланівському мосту сидить хлопець, який швидше за все має намір стрибнути вниз, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області

В м. Полонне сталася ДТП, у якій травмувалась велосипедистка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 13 квітня, близько 8-ї години ранку в м. Полонне по вулиці Лесі Українки.

Популярне