Новини за 15.07.2019

Гвардійці патрульної роти затримали у Кам’янці-Подільському трьох крадіїв

Про це інформує сайт Хмельницької ОДА. 

Гвардійці спеціальної патрульної роти, що у м. Кам’янець-Подільський, увечері 13 липня отримали повідомлення від працівників місцевого відділення поліції про те, що в двох торговельних центрах міста невідомі особи вкрали товар на кілька тисяч гривень і зникли у невідомому напрямку. Патрульні негайно вирушили за вказаними адресами та по гарячих слідах затримали крадіїв. Зловмисники, якими виявилися місцеві мешканці, чоловіки 1978 та 1984 років народження, були доставлені до Кам’янець-Подільського відділу поліції.

Кожен першокласник Хмельницького навчатиметься за індивідуальною партою

Про таке нововведення повідомляє прес-служба міської ради. 

Відповідно до концепції «Нова українська школа» усі першокласники мають бути забезпечені індивідуальними партами. Це мобільні робочі місця, які легко трансформуються для групової роботи.

На хмельницькому ринку міграційники виявили іноземця-нелегала

Про це інформує прес-служба ДМС України в Хмельницькій області. 

Працівниками Управління на постійній основі проводяться заходи, які направлені на виявлення та запобігання порушень у міграційній сфері. І звісно, притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Полонський суд оштрафував 57-річну жінку за наркотики

Полонський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором і обвинуваченою –  та визнав її винною за частиною1 статті 309 Кримінального кодексу України. Це незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів,  психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Жінці призначили обумовлене покарання у виді 1700 гривень штрафу.

У Красилові під час спортивного свята агітували за кандидата і розігрували подарункові сертифікати на футбол

Під час футбольного чемпіонату в місті Красилові, який організували за підтримки громадської організації «За конкретні справи» та кандидата в народні депутати України Вадима Лозового, агітували за кандидата і розігрували подарункові сертифікати на матч «Україна–Португалія». Про це повідомляє сайт Громадянської мережі ОПОРА. 

На Хмельниччині за минулу добу сталося 3 пожежі

Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

14 липня о 17:43 виникла пожежа господарчої споруди  в одному із домогосподарств села Каскада Новоушицького району, яку оперативно ліквідували бійці 16 Державної пожежно-рятувальної частини. Причина загоряння — коротке замикання електромережі.

У Хмельницькому поліцейські розшукали зниклого 4-річного хлопчика

Юний мандрівник проїхав на велосипеді від дому близько 2 км і спокійно вибирав у магазині іграшки. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Вчора, 14 липня, в післяобідню пору на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в мікрорайоні Дубове з приватного будинку зник 4-річний хлопчик. Усім нарядам поліції було розіслано орієнтування на дитину, де зазначалося, що він міг пересуватися на чотирьохколісному дитячому велосипеді синьо-червоного кольору.

До Хмельницького СІЗО невідомий перекинув пакунок із забороненими предметами

Мобільні телефони, зарядні пристрої, колода карт і пляшка спирту. Саме такий пакунок перекинула до Хмельницького СІЗО невідома особа. Про це інформує прес-служба установи. 

14 липня 2019 року в державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено спробу перекиду до охоронюваної зони установи заборонених предметів і речовин.

В Ярмолинцях розіграш призів та виступ зірки організував кандидат в нардепи

У Ярмолинцях з нагоди дня селища громадська організація кандидата розіграла призи та організувала виступ співачки LAMA. Про це повідомляє сайт Громадянської мережі ОПОРА.

У п’ятницю, 12 липня, у смт Ярмолинцях святкували день селища. З цієї нагоди відбувся святковий концерт. Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, з обох боків сцени були розміщені банери з написами «Олександр Герега. Громадська організація «За конкретні справи». Деякі люди на території, де відбувалися гуляння, були одягнені в футболки із зображенням позначки «пташки» у квадраті та текстом «Олександр Герега і крапка!». У натовпі можна було побачити кульки з аналогічними написами.

Популярне