Новини за 19.10.2021

ДТП в Нетішині: велосипедист помер у лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталася у місті енергетиків 16 жовтня близько 9-ї години ранку.

Школа за 200 мільйонів: чому затягували будівництво?

У Хмельницькому вже шість років будують навчально-виховний комплекс у найбільш густо населеному мікрорайоні. За цей час його вартість зросла удвічі. На завершення проєкту місто взяло кредит. Зводить школу фірма, яка відкрито фінансує політичну силу міського голови.  За останні п’ять років фірма-забудовник, не лише виграла тендерів від міської влади та її комунальних структур на півмільярда гривень, […]

У Славуті знищили частину архітектурної пам’ятки

Пошкоджена споруда входить до переліку пам’яток культурної спадщини національного значення.

СБУ блокувала канал нелегальної «міграції» в ЄС за підробними документами

Служба безпеки України викрила та блокувала схему незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Зловмисники «допомагали» клієнтам виїхати в країни ЄС за сфальшованими документами. Вартість такої послуги з однієї людини становила $5 тис.

У Хмельницькому поліцейські вилучили у місцевого жителя зброю та майже дві тисячі набоїв

Працівники управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області спільно зі слідчими Хмельницького районного управління поліції в ході реалізації оперативної інформації викрили 34-річного мешканця Хмельницького у незаконному поводженні зі зброєю та бойовими припасами.

За добу на Хмельниччині коронавірус забрав життя 22 людини

За даними міністерства охорони здоров’я, протягом останньої доби на Хмельниччині померло 22 людини внаслідок ускладнень через COVID-19. За час епідемії в області померло 2182 особи.

Популярне