Новини за 13.02.2020

Хмельницькі поліцейські впродовж доби розшукали і затримали зловмисника, який обікрав приватний будинок

Злодієм виявився 36-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Йому вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та на період досудового розслідування взяли під варту.

На Хмельниччині отримали покарання члени ОЗГ, які вчиняли розбійні напади на самотніх пенсіонерів

Вироком Хмельницького міськрайонного суду двом чоловікам призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років, а третьому — 5 років 10 місяців. Окрім того, до них застосували додаткове покарання у вигляді конфіскації майна.

Поблизу залізничної станції в Славуті затримали підозрюваного у вбивстві 27-річного чоловіка

Конфлікт мав місце ввечері 10 лютого у селі Перемишель Славутського району. 11 лютого до поліції надійшло повідомлення про вбивство, а 12 лютого поліцейські вже встановили і затримали підозрюваного.

Поліцейські розслідують ДТП, у якій загинув 43-річний водій вантажівки

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 лютого, близько 17.20 години на трасі «Житомир — Чернівці» поблизу повороту на село Скаржинці Ярмолинецького району.

Габінет презентував керівництву країни “Велике будівництво” на Хмельниччині

11 лютого під керівництвом президента України Володимира Зеленського проведено захід «Зшити Україну: безпека, будівництво, фінансування» у Державному агентстві автомобільних доріг.

Карантин у місті відмінили, проте грип позицій не здає

За інформацією заступниці головної лікарки Хмельницької інфекційної лікарні Нінель Марцонь, за добу 10 лютого до закладу доправили 13 чоловік, 8 із яких – з діагнозом «грип» (4 дітей та стільки ж дорослих).

Популярне