Новини за 04.02.2021

Фахівці Хмельницької АЕС монтують кисневі точки

Коли у Нетішині в інфекційному відділенні місцевої медичної частини почав працювати шпиталь для хворих на коронавірус, працівники енергоремонтного підрозділу Хмельницької атомної станції оперативно допомогли облаштувати там систему подачі кисню.

До 4 років позбавлення волі засуджено мешканця м. Славута, який намагався підкупити слідчого

Слідством встановлено, що 57-річний мешканець м. Славута неправомірно придбав та без передбаченого законом дозволу вдома зберігав бойову стрілецьку вогнепальну зброю – пістолет марки «ТТ».

Мою посилку загубили на пошті: що робити

Ви відправили посилку з подарунком своїм рідним в інше місто, але вони її не отримали. На жаль, випадки, коли оператори поштового зв’язку втрачають поштові відправлення, непоодинокі. Як громадянину довести цей факт та отримати компенсацію? Про алгоритм дій, спрямованих на повернення втраченої посилки або виплату відшкодування, на прикладі національного оператора поштового зв’язку «Укрпошта», розповідають юристи Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анна Кожушко та Людмила Сайко.

МінПравди по-Хмельницькому: скільки коштував піар мера і його команди за 5 років?

Сухостій у дворі вже третій рік муляє очі? Тим часом у газеті “Проскурів” вийшла стаття про 2 500 кущів самшиту, які посадили у дворах ОСББ.  Аби дістатись під’їзду мусите долати гори сміття, які розносить вітер з сусіднього сміттєвого майданчика? Ви просто не бачили сюжет на місцевому телеканалі, що Хмельницький визнали найуспішнішим еко-містом. І що спільного […]

У Хмельницькому до 4 років позбавлення волі засудили іноземця, який вимагав 20 тисяч доларів у місцевої жительки

Громадянин Вірменії, перебуваючи у Хмельницькому, вимагав у 57-річної жінки неіснуючий борг. У разі відмови віддати гроші зловмисник погрожував потерпілій фізичною розправою. У лютому 2020 року чоловіка затримали працівники внутрішньої безпеки НПУ, оперативники кримінального блоку, слідчі та спецпризначенці КОРДу поліції Хмельниччини, за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Директора комунального підприємства судитимуть за вимагання та одержання неправомірної вигоди в розмірі 2 000 доларів США

Хмельницькою обласною прокуратурою затверджено та спрямовано до суду обвинувальний акт за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди.

В Україні 5 тисяч випадків COVID-19 за добу, найбільше на Хмельниччині

За добу 3 лютого в Україні COVID-19 діагностували 5 028 особам, одужали 9 933 пацієнтів, померли 140 хворих.

Популярне