Новини за 12.08.2019

На Хмельниччині поліцейські виявили двох молодиків з наркотиками

Під час огляду у молодих людей вилучили пакети з марихуаною та «сіллю». Як зазначили фігуранти, вони замовляли наркотики для власного споживання через мережу Інтернет.

Про результати моніторингових досліджень проб води на виявлення збудників холери

За 7 місяців поточного року лабораторною мережею центру проведено 181 дослідження проб води – 111 проб відібраних із відкритих водойм та 70 проб стічних вод в т.ч. 32 – інфекційних стаціонарів.

МКП “Хмельницькводоканал” повідомляє про призупинення водопостачання 13 серпня

13 серпня з 10.00 до 12.00, у зв’язку з виконанням аварійно-відновлювальних робіт із заміни запірної арматури на вулиці Бандери, 44, буде обмежено водопостачання житлових будинків №№ 26/2, 26/3, 28, 28/2, 28/3, 28/3а, 30, 32, 32/2, 32/3, 35/3 на вулиці Панаса Мирного, житлових будинків №№ 30, 34, 34/1, 36 на вулиці Залізняка, житлових будинків №№ 6/1, 6/2, 8, 8/1, 10 на вулиці Кармелюка та житлових будинків №№ 4, 10/1, 16/1, 16/2, 16/2а, 18 на вулиці Лісогринівецькій.

Патрульні виявили порушення законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових сигнальних пристроїв

Вчора, близько 23-ї години ночі, на вулиці Західно-Окружна, патрульні помітили транспортний засіб з увімкненими проблисковими маячками синього та червоного кольору, які встановлені в решітці радіатора автомобіля Mercedes-Benz E240.

Упродовж вихідних на Хмельниччині у 3-х ДТП травмувалися п’ятеро осіб

Дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися в суботу у Славутському районі та місті Хмельницькому. Ще одна — в неділю у Новій Ушиці.

Платники єдиного податку мають право на відпустку

Головне управління ДФС у Хмельницькій області інформує, що відповідно до пункту 295.5 статті 295 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки.

Триває конкурс на заміщення вакантної посади директора СЗОШ №20

В Департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 з розгляду та допуску претендентів на посаду керівника закладу загальної середньої освіти до конкурсного відбору. В конкурсі бере участь два кандидати, які за результатами першого засідання допущені до подальшої участі.

Новоушицький район: бійці ДСНС врятували чотирьох людей на річці Дністер

11 серпня о 19:42 на пункт зв’язку водолазно-рятувального відділення № 2 села Рудківці Новоушицького району зателефонували стурбовані громадяни та повідомили, що річкою Дністер на надувному матраці пливуть люди, яким невідкладно потрібна допомога.

До уваги водіїв! На Старокостянтинівському шосе буде обмежено рух транспорту

У зв’язку із виконанням робіт (фрезеруванням) асфальтобетонного покриття на проїжджій частині Старокостянтинівського шосе (ділянка від вулиці Прибузької до вулиці Зарічанської) та улаштуванням асфальтобетонного покриття асфальтоукладальником на проїзній частині Старокостянтинівського шосе (від вулиці Водопровідної до вулиці Прибузької включно із перехрестям) з 10.00 12 серпня до 6.00 13 серпня буде призупинено рух автомобільного та громадського транспорту. Також буде відключено живлення контактної мережі на час проведення робіт.

На Хмельниччині третина водопровідних і каналізаційних мереж потребують заміни

У Хмельницькій області заміни потребують 1181,7 км або 36% водопровідних мереж

Популярне