Новини за 21.06.2023

“Нічого вцілілого не залишилось” — власник будинку з Хмельниччини в який влучив уламок “шахеда”

Від уламка збитого українськими силами протиповітряної оборони дрона, під час нічної атаки російських безпілотників, на Хмельниччині загорілася хата.

27 шкільних автобусів за 80 мільйонів закуплять на Хмельниччині

Комунальне підприємство Хмельницької обласної ради «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти» за результатами тендера 16 червня повідомило про намір укласти договір із ТОВ «Авто-Бас» на закупівлю 27 шкільних автобусів.

Прокремлівському блогеру, який народився у Хмельницькому, оголосили про підозру

Служба безпеки зібрала беззаперечну доказову базу на Сергія Савчука – пропагандиста російських інформресурсів «РИА Новости» і «Звезда», який публічно виправдовує збройну агресію рф.

Привласнили криптовалютні активи іноземних громадян: кіберполіція викрила організаторів шахрайського call-центру

Зловмисники ошукували жителів Канади, пропонуючи їм отримати прибутки від трейдерської діяльності на біржах.

Під час обстрілу рашистами позицій батальйону загинув розвідник з Хмельниччини

Про загибель військовослужбовця-розвідника з Кам’янець-Подільської громади повідомив голова районної ради Михайло Сімашкевич.

Прокурори відстояли вирок для депутата Кам’янець-Подільської районної ради, який «забув» задекларувати майно на 1,5 млн грн

За результатами розгляду апеляційної скарги сторони захисту Хмельницьким апеляційним судом залишено без змін вирок Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.

Нічна тривога: на Хмельниччині було чутно звуки вибухи

Проти ночі 21 червня під час повітряної тривоги, яка на Хмельниччині була оголошена о 03:40 і закінчилась о 05:22 було чутно звуки вибухів.

Популярне