Новини за 16.09.2019

Замість позбавлення водійських прав – штраф. Апеляційний суд змінив вид стягнення таксисту-винуватцю ДТП

До Хмельницького апеляційного суду зі скаргою на постанову Хмельницького міськрайонного звернувся водій однієї з міських служб таксі. Тією постановою суд визнав його винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та наклав стягнення, на 1 рік позбавивши права керування ТЗ.

Під час поверхневих перевірок громадян патрульні все частіше виявляють речовини, схожі на наркотичні

14 вересня, близько 1-ї години ночі, на вулиці Кам’янецька, патрульні виявили громадянина, який побачивши поліцейських різко змінив напрямок руху та пришвидшив хід.

Старокостянтинівський район: рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди

16 вересня о 10:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на провулку Польовому в місті Старокостянтинів.

Хмельницький – найуспішніше екологічне місто

Наше місто здобуло першість у номінації “Найуспішніше екологічне місто” на конкурсі Еко Тріумф. Конкурс проводився вперше у рамках п’ятого екологічного форуму «V Lviv Eco Forum 2019».

Шепетівський суд розгляне справу обвинуваченого у розбої та ухиленні від відбування покарання

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу щодо 42-річного шепетівчанина, котрому інкримінують розбій (частина 1 статті 187 Кримінального кодексу України) та ухилення засудженого від відбування покарання у виді позбавлення права займатись певною діяльністю (частина 1 статті 389 Кримінального кодексу України).

Хмельниччина: минулої доби на території області виникло 5 пожеж

Упродовж доби 15 вересня вогнеборцям вдалося ліквідувати 5 пожеж, більшість з яких виникла, ймовірно, через необережність громадян із вогнем.

Славутчани вимагають заборонити роботу пересувних цирків та зоопарків

Захисники тварин звернулися до депутатів м. Славута з проханням заборонити роботу пересувних цирків та зоопарків на території міста.

Бізнес-спільнота Хмельниччини проводить експортно-імпортні операції із 117 країнами світу

Представники бізнесу області проводять зовнішньоторговельні операції із партнерами з 117 країн світу.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалися 5 іноземців

Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 вересня близько 17.05 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Скаржинці Ярмолинецького району. Загалом у ДТП травмувалося 6 осіб.

З 17 до 20 вересня у Хмельницькому проходитимуть Дні сталої енергії (оновлена ПРОГРАМА)

Міжнародна конференція, виставка енергоефективного обладнання та матеріалів, арт об’єктів зі сміття, еко-уроки та «круглі столи», показ мультиплікаційних фільмів на екотеми – це та багато іншого заплановано на 17-20 вересня у рамках проведення Днів сталої енергії у місті Хмельницькому.

Популярне