Новини за 06.07.2020

На Хмельниччині повідомлено про підозру членам організованої злочинної групи, які погрожуючи вбивством, вимагали грошові кошти

Завдяки скоординованим прокуратурою області заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям, правоохоронцями викрито та припинено протиправну діяльність організованої групи, члени якої займались вимаганням коштів.

У Красилівському районі поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій травмувалась велосипедистка

Аварія сталася вчора, 5 липня, близько 20:30 години на автодорозі «Красилів — Теофіполь», неподалік с. Чепелівка. 

Відбувся чемпіонат області з триатлону

Днями відбувся чемпіонат області з триатлону (акватлону) серед молоді, дорослих та ветеранів. У змаганнях прийняло участь 18 спортсменів, боротьба за медалі пройшла у 2 етапи: 300 м – плавання та 2000 м – біг, за їх результатами визначилися переможці та призери:

ДБР повідомило про підозру приватному детективу, який збував таємну інформацію ДФС

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, повідомили про підозру керівнику філіалу одного з детективних агентств.

Двох пенсіонерів, котрі прив’язали собаку ланцюгом до автомобіля, притягнуть до кримінальної відповідальності

Двоє пенсіонерів прив’язали собаку металевим ланцюгом до автомобіля та тягнули проїжджою частиною. Їх затримали поблизу села Пеньки, Старокостянтинівського району.

Водія, який у Хмельницькому допустив ДТП з летальними наслідками, затримали слідчі

В результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася вранці 5 липня по проспекту Миру у Хмельницькому, одна людина загинула, а водій і ще один пасажир отримали тілесні ушкодження.

Популярне