Новини за 13.10.2023

Зеленський утворив військову адміністрацію у Нетішині

Нетішинська міська військова адміністрація стала першою не лише на Хмельниччині, а й серед областей, які війна не зачепила безпосередньо.

Зафіксовано факт замору водних біоресурсів у річці Немийка в Хмельницькому

12 жовтня 2023 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля спільно з інспекторами Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, спеціалістами Держпродспоживслужби та працівниками Управління з питань екології та контролю за благоустроєм Хмельницької міської ради провели обстеження ділянки р.Немийка у м. Хмельницький поблизу вул.І.Полюя та вул.Депутатська.

Хмельниччина на 98% готова до опалювального сезону

Для своєчасного реагування на можливі надзвичайні ситуації у галузях теплопостачання, водопровідно-каналізаційного та дорожньо-мостового господарства створено для роботи у постійному режимі 112 аварійних бригад.

У Хмельницькій ОВА кадрові зміни: один із заступників пішов на підвищення

Заступника начальника Хмельницької ОВА Ткачука Сергія Петровича призначено першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту.

На Красилівщині затримали двох чоловіків, які підозрюються у розбійному нападі та вбивстві

Зловмисниками виявилися місцеві жителі. Вони скоїли розбійний напад на 58-річного потерпілого, в ході якого старший із нападників заподіяв йому смерть.

Призначено начальника Хмельницького обласного ТЦК та СП

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України генералом Валерієм ЗАЛУЖНИМ призначено начальником Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – підполковника Володимира КОРПАЧА.

Порушники правил паркування у Хмельницькому сплатили понад чотири мільйона гривень штрафу

У Хмельницькому при управлінні транспорту та зв’язку вже три роки працює інспекція з паркування.

Популярне