Новини за 28.08.2020

Незабаром на дільницях залізничних колій Хмельниччини курсуватимуть приватні локомотиви

Як повідомляють у Міністерстві інфраструктури України, визначено першого учасника експериментального проекту допуску приватної тяги на колії Укрзалізниці. Ним стала ТОВ “Українська локомотивобудівна компанія”.

Рятувальники-водолази залучалися до пошуків чоловіка, який зник поблизу водойми

27 серпня о 07:40 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що потрібна допомога у пошуку громадянина, ймовірно, затонулого в місцевій водоймі села Климашівка Хмельницького району.

Роздягаються та справляють природні потреби: поліцейські притягнули до відповідальності молодиків, які хуліганили у сквері

У Полонному місцеві жителі зафіксували на відео, як троє молодиків демонстративно роздягаються і справляють природні потреби у сквері поблизу пам’ятника Т.Г. Шевченкові. Поліцейські розшукали хуліганів і притягнули їх до відповідальності.

Летичів: поліцейські встановлюють обставини наїзду на пішохода

Аварія сталася 27 серпня близько 17:10 години в смт. Летичів по вулиці Юрія Савіцького. 

Старокостянтинівський район: рятувальники ліквідували пожежу вантажного автомобіля (ВІДЕО)

27 серпня об 11:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Волиця – Керикешина Старокостянтинівського району загорівся автомобіль КАМАЗ.

Телефон і кмітливість: як покупець вивів на порушення карантину співробітницю супермаркету

Хмельницький міськрайонний суд визнав винною представницю адміністрації «Таврія В» у Хмельницькому у порушенні правил карантину (ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення), але не став каранти штрафом та обмежився усним зауваженням.

Популярне