Новини за 20.10.2021

Двоє мешканців Летичева відшкодують 145 тис. грн за незаконний вилов плотви

За процесуального керівництва Летичівської окружної прокуратури в суді доведено вину двох чоловіків у незаконному зайнятті рибним промислом, що завдало істотної шкоди рибному господарству (ч.1 ст.249 КК України).

На Деражнянщині поліцейські розшукали 85-річну бабусю та врятували борсука

Працівники сектору поліцейської діяльності № 3 Хмельницького районного управління поліції разом з місцевими жителями майже добу розшукували мешканку села Волоське, які пішла з дому і не повернулася.

У Хмельницькому слідчі встановлюють особу загиблого у ДТП пішохода

Слідчі відділу розслідування ДТП слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження та встановлюють особу пішохода, який загинув у дорожньо-транспортній пригоді в обласному центрі.

У Шепетівці заклади освіти на дистанційному через відсутність газу

З 18 жовтня усі школи Шепетівки та 10 дитячих садочків перейшли на дистанційне навчання. Начальниця управління освіти Шепетівської міської ради Людмила Тихончук пояснює: таке рішення ухвалили, оскільки опалення в заклади досі не подали. В місті працює два чергових дитсадки, куди батьки можуть віддавати дітей з усієї Шепетівки.

На Шепетівщині викрито незаконний видобуток корисних копалин

Цього разу, порушником природоохоронного законодавства виявилось Колективне підприємство «Буртинський завод вогнетривів» що здійснює господарську діяльність у селі Буртин Шепетівського району. Про це свідчать результати позапланової перевірки вказаного суб’єкта господарювання, що проводили спеціалісти Держекоінспекції у Хмельницькій області.

У Старокостянтинові влада запровадила обмеження, які діють у “червоній” зоні карантину

Незважаючи на те, що Хмельниччина офіційно залишається у “помаранчевій” зоні карантину, влада Старокостянтинова запровадила додаткові обмеження, притаманні для “червоної” зони.

Популярне