Новини за 31.07.2019

Затримано шахрая, який торгував підробленими талонами на пальне

Працівники Городоцького відділу поліції затримали 36-річного уродженця Рівненщини, який збував підроблені талони на пальне. Від дій зловмисника постраждали троє мешканців району. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

У Хмельницькому “копи” оперативно затримали квартирного злодія

32-річний уродженець Тернопільщини викрав у свого знайомого гроші, банківські картки та ключі від квартири, після чого виніс усі цінні речі із житла потерпілого та ще й зняв із його рахунків кошти. Як інформує прес-служба правоохоронців, було оперативно вирахувано і затримано зловмисника. Більшу частину грошей та викрадені речі у нього вилучили. Наразі підозрюваний перебуває під вартою. 

На Хмельниччині суб‘єкти господарювання сплатили 45 млн. гривень податкового боргу

Впродовж першого півріччя 2019 року за рахунок погашення податкового боргу платниками податків Хмельниччини до зведеного бюджету мобілізовано 44,9 мільйона гривень.

З них до державної скарбниці – 19 мільйонів гривень. До місцевих бюджетів Хмельниччини надійшло майже 25,9 мільйонів гривень. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Хмельницькій області. 

Аграрії Хмельниччини намолотили перший мільйон тонн зерна

Хлібороби Хмельниччини намолотили перший мільйон ранніх зернових і зернобобових культур. Про це інформує прес-служба ОДА. 

Станом на 30 липня 2019 року сільгосппідприємствами всіх форм власності обмолочено 207 тис. га ранніх зернових і зернобобових культур, що становить 58% до прогнозованих площ. Валовий збір зерна становить 1115 тис. тонн при середній урожайності   54 ц/га. Показник урожайності є другим показником в Україні.

Полісмени затримали серійного злодія, що крав кошти з автоматів питної води

Маючи судимість з відстрочокою виконання вироку, 20-річний молодик скоїв серію крадіжок коштів з автоматів питної води та обікрав будинок у мікрорайоні Лезнево. Наразі зловмисник перебуває під домашнім арештом і найближчим часом знову постане перед судом.
Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Засуджено трьох членів організованої групи за торгівлю психотропними речовинами

У суді доведено вину членів організованої групи, які з метою отримання прибутків здійснювали діяльність, пов’язану з незаконним придбанням, зберіганням, перевезенням з метою збуту, а також незаконним збутом психотропних речовин. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури. Правоохоронці області кілька місяців збирали доказову базу та документували протиправну діяльність злочинної групи. Діючи в складі організованої злочинної групи, троє […]

На Хмельниччині минулої доби з різних причин сталося 3 пожежі

Про займання інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

30 липня о 06:19 виникла пожежа дачного будинку  у с. Ташки Славутського району. Пожежу на площі 30 кв.м було ліквідовано за лічені хвилини силами вогнеборців 18 Державної пожежно-рятувальної частини. Причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів.

На Хмельниччині правоохоронці знешкодили 5 організованих злочинних груп

У прокуратурі області відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів Хмельниччини

Відзначено позитивні здобутки, яких досягнуто спільною та злагодженою роботою правоохоронців упродовж першого півріччя 2019 року. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Популярне