Новини за 24.10.2019

Минулої доби на Хмельниччині сталося дві ДТП, у яких травмувалися двоє людей

У Шепетівці зіткнулися легковик з мотоциклом, а у Хмельницькому під колеса автівки потрапив велосипедист.

Городоцький суд обрав запобіжний захід підозрюваному в грабежі з проникненням у житло

Городоцький районний суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту підозрюваному в грабежі, поєднаному з прокиненням у житло (частина 3 статті 186 Кримінального кодексу України). Саме про такий запобіжний захід клопотали місцеві слідчі, вважаючи, що чоловік може, зокрема, переховуватися від органів досудового слідства і чинити тиск на свідків.

Що робити з «зеленим» сміттям – розповіли головам квартальних комітетів міста

«Зелені відходи» називають основними утворювачами несанкціонованих звалищ. Листя, гілля дерев і відходи з городів приватного сектору люди складують зазвичай на тротуарах, газонах, контейнерних майданчиках. Аби вирішити це питання у Хмельницькій міській раді проведено нараду з головами квартальних комітетів.

Волочиський район: рятувальники ліквідуали пожежу скирти соломи

23 жовтня о 22:03 на пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу скирти соломи у с. Федірка Волочиського району.

Левову частку вироблених на Хмельниччині товарів купує Польща

За даними Хмельницької митниці ДФС, з початку року у числі головних партнерів регіонального бізнесу при експорті власної продукції лідируючі позиції займає Польща, частка якої у загальній кількості оформлень становить понад 20 відсотків, що у грошовому значенні досягає позначки в 1,3 мільярда гривень.

Єва Мазур виграла другий етап кадетського циклу Європейської конфедерації в сезоні

На етапі кадетського циклу в Белграді (Сербія) десятикласниця Хмельницької гімназії №1 Єва Мазур здобула золото в особистих змаганнях з фехтування на шпагах.

Прокуратура Хмельниччини у судовому порядку вимагає усунути порушення під час закупівлі на суму 2,1 млн грн

Прокуратурою області виявлено порушення вимог законодавства при проведенні публічних закупівель комунальним підприємством Славутської міської ради.

31 жовтня МКП «Хмельницькводоканал» проводитиме планову промивку водопровідних мереж міста

З метою дотримання санітарно-епідеміологічного благополуччя міста та поліпшення якості питної води 31 жовтня МКП “Хмельницькводоканал” проводитиме планову промивку та знезараження водопровідних мереж і споруд міста.

Команда поліції Хмельниччини здобула «бронзу» на обласному етапі «Динаміади-2019» з плавання

Наразі за підсумками 8 видів змагань команда Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області посідає перше загальнокомандне місце. До кінця року силовики та рятувальники позмагаються ще у стрільбі, настільному тенісі, футзалі та волейболі.

Популярне