Новини за 14.02.2022

На Кам’янеччині слідчі встановлюють обставини нанесення тяжких тілесних ушкоджень 24-річному чоловікові

Подія трапилась сьогодні близько опівночі в селі Підлісний Мукарів на Дунаєвеччині. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Упродовж вихідних на території Хмельницького району сталося дві ДТП з потерпілими

В обох випадках автопригоди з потерпілими пішоходами трапились на «зебрах». Тож поліцейські вкотре закликають водіїв бути відповідальними і неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

Службова недбалість зі збитками у 2,6 млн грн – підозрюють директора комунального підприємства на Хмельниччині

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Хмельницького колишньому директору одного із місцевих комунальних підприємств повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Ціна життя – 3 млн грн: двох хмельничан судитимуть за вчинення умисного вбивства з корисливих мотивів

Хмельницькою обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох місцевих мешканців за фактами вчинення умисного вбивства з корисливих мотивів, розбою та крадіжки (п. п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України).

За місяць “газові” борги мешканців Хмельниччини зросли на 170 млн грн

У грудні 2021 року населення Хмельницької області сплатило за житлово-комунальні послуги 624,5 млн грн (71,6% нарахованих за цей період сум).

Популярне