Новини за 01.09.2020

Альона Береза: «Має пройти не один рік, аби в нашій країні подолали дискримінацію та сексизм»

Дівчина-експертка – це ніби виключення із правил, ніж традиція. Саме такою була ситуація у 2015 році, коли я лише починала давати свої перші експертні коментарі журналістам.  Привернути до себе увагу працівників ЗМІ було досить проблематично. Завжди поряд знаходились чоловіки, які чомусь більше цікавили медіа як експерти. Окрема і не менш складна тема – це сприйняття […]

Поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні озброєного нападу на водія таксі

Погрожуючи пістолетом, вночі, 30 серпня, зловмисник заволодів автомобілем вінничанина, його мобільним телефоном та грошима. 25-річного правопорушника, який в червні звільнився з місць позбавлення волі, затримали в Старокостянтинівському районі Хмельницької області цього ж дня.

Поліція розслідує обставини поранення 8-річним хлопчиком своєї сестри

Працівники слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області з’ясовують обставини, за яких четвертокласник з пневматичної гвинтівки поранив свою старшу сестру. Дівчинка у важкому стані перебуває в реанімації. 

У Деражні поліцейські виявили підпільний гральний зал

Заклад працював у приміщенні колишнього магазину у райцентрі по вулиці Миру.

На Хмельниччині з літаків АН-2 будуть розкидати приманки з вакциною для тварин

З початку вересня 2020 року на території Хмельницької області будуть проводитись заходи із пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин шляхом розкидання приманок з вакциною з літаків АН-2.

COVID 19: Славутська ЦРЛ заповнена на 100%, а Хмельницька інфекційна лікарня на 80%

Вчора під час брифінгу перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш розповів про поточну ситуацію в області щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію.

Популярне