Новини за 24.05.2019

У Кам’янці покажуть виставку про Донбас

28 травня о 14.00 запрошуємо на відкриття пересувної виставки “Донбас – переPROчитання образу”, спрямованої на формування образу Донбасу, як невід’ємної частини соборної української держави.

У Хмельницькій області під урожай 2019 року посіяно 72,6 тис. га озимого ріпаку

Ріпак – друга в Україні олійна культура за площею посіву та валовим виробництвом, він поступається лише соняшнику.

Депутата Хмельницької обласної ради покарано за порушення вимог фінансового контролю

Законодавство передбачає обов’язок осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відкрито звітувати перед суспільством про свої доходи та витрати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларації.

Ярмолинці: вогнеборці ліквідували пожежу автомобіля

24 травня о 04:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля VOLKSWAGEN Transporter на вул. Лісній в смт Ярмолинці.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалась 30-річна велосипедистка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 23 травня, близько 08.30 години в селі Веснянка Старокостянтинівського району по вулиці Центральній.

Про надання населенню Хмельницької області субсидій у січні–квітні 2019 року

У квітні 2019р. субсидії на оплату житлово-комунальних послуг отримували 169,5 тис. домогосподарств. Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство в квітні 2019р. збільшився порівняно з квітнем 2018р на 36,3% і становив 382,0 грн.

«Освітній хайп» у вашому місті!

Фестиваль освітніх інновацій «Освітній хайп» відбудеться 8 червня 2019 року у Хмельницькому для презентації проектів культурного та соціального напрямків учасників освітнього проекту «Відкривай Україну».

Почалися обстеження сільськогосподарських угідь відповідно міжнародних договорів

В Хмельницькій області почали проведення обстежень посівів жита на встановлення ділянок, вільних від регульованих шкідливих організмів у Кам’янець-Подільському районі.

У мешканця Хмельниччини поліцейські вилучили 1 кг артилерійського пороху

Слідчі спільно з працівниками карного розшуку і Славутського відділу поліції під час санкціонованого обшуку вилучили за місцем проживання раніше судимого мешканця одного із сіл району 1 кг трубчастого артилерійського пороху та 16 патронів калібру 7.62 мм.

«Укрпошта» відкрила в Кам’янці відділення нового формату

У Кам’янці-Подільському запрацювало поштове відділення нового формату, розташоване в приміщенні житлового будинку за адресою вул. Пушкінська, 44 А (вхід із вул. Драгоманова).

Популярне