Новини за 20.10.2020

“За Майбутнє” та “Слуга Народу” найчастіше джинсували на Хмельниччині

Найбільше матеріалів із ознаками замовності в моніторинговий період було розміщено на Незалежному громадському порталі. Серед політиків активніше за усіх, при цьому, джинсував народний депутат від політичної партії “Слуга народу” Сергій Мандзій. В матеріалах його згадували як керівника обласної організації партії, а в одному матеріалі народний обранець навіть давав доручення місцевому осередку своєї партії. Серед партій також джинсували політична партія “Слуга народу”, в тому числі, і з врахуванням матеріал про діяльність народного депутата, та представники політичної партії “За Майбутнє”.

У Старокостянтинові через коротке замкнення горів дах будинку

19 жовтня о 19.24 на пункт зв’язку 19 ДПРЧ поступило повідомлення про пожежу на вулиці Ізяславській. Рятувальників викликала 59-річна власниця будинку.

Хмельниччина: піца від імені кандидата за перемогу в конкурсі малюнку

Під час дитячого свята, організованого громадською організацією «Мрія хмельничан», переможцям конкурсу дитячого малюнка разом з іншими призами дарували піцу з прізвищем кандидата на пакуванні.

У Кам’янці-Подільському сталася ДТП, у результаті якої загинула 69-річна пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 19 жовтня, близько 16.40 години в Кам’янці-Подільському по проспекту Грушевського.

Популярне