Новини за 11.09.2019

У Хмельницькому районі поліцейські впродовж доби розкрили незаконне заволодіння транспортним засобом

10 вересня вранці до Хмельницького районного відділення поліції звернулась 38-річна жителька села Пирогівці із повідомленням про те, що напередодні ввечері невідомий викрав з її господарства моторолер.

Патрульні оформили адміністративні матеріали на пішохода за створення аварійної обстановки

8 вересня, близько 1-ї години ночі, на перехресті вулиць Свободи — Зарічанська, водій керуючи автомобілем Daewoo Lanos, для уникнення наїзду на пішохода, який переходив проїзну частину на заборонний сигнал світлофора, застосував екстрене гальмування

Штраф і проходження корекційної програми – у Нетішині судили чоловіка за повторне домашнє насильство

«Визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.173-2 КУпАП, і застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 340 (триста сорок) гривень (…) Направити до Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради для проходження корекційної програми для осіб які вчинили домашнє насильство, передбаченої Законом України “Про запобігання та протидію домашньому насильству”, – таку постанову виніс Нетішинський міський суд тамтешньому жителю.

15 років без звістки: суд визнав безвісно відсутнім чоловіка, що зник за кордоном

До Полонського районного суду звернувся житель Рівненщини із заявою про визнання свого сина безвісно відсутнім.

На Хмельниччині судитимуть групу осіб, які «вибивали» кошти у місцевого підприємця

За процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області завершено досудове розслідування за фактами вчинення ряду корисливих насильницьких злочинів групою у складі чотирьох осіб.

Хмельницький – ЩодняЕнергоефективний

Початок осені та зростання тарифів на теплопостачання активізував жителів міста Хмельницького в утепленні своїх багатоповерхівок. Для виконання робіт з енергоефективності, енергозбереження та термомодернізації багатоквартирних житлових будинків та отримання з міського бюджету співфінансування до міської ради звертається все більше хмельничан.

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 72-річний пенсіонер

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 10 вересня, близько 09.00 години по вулиці Шевченка в обласному центрі.

У Полонському районі вогнеборці ліквідували пожежу сухої трави

10 вересня о 13:55 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканки м. Полонного про пожежу сухої трави за межами міста

Крадіжка з проникненням: Красилівський суд ухвалив уже шостий вирок місцевому жителю

Красилівський районний суд днями ухвалив вирок 32-річному місцевому мешканцю за повторну крадіжку з проникненням у житло (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України, далі – КК). Для чоловіка це вже шоста судимість. Склавши покарання з попереднім вироком суд призначив йому остаточно 4 роки і 3 місяці позбавлення волі.

На Ізяславщині відкриють монумент жертвам Холокосту

Встановлення пам’ятного знаку відбудеться за підтримки Фонд Цаля Каплуна, що розташований у США. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької ОДА.

Популярне