Новини за 16.12.2021

Два замахи та три погрози вбивством: на Хмельниччині слідчі оголосили про підозру у вчиненні п’яти злочинів 19-річному юнакові

Оскільки експертиза показала, що підозрюваний має психічні розлади, правоохоронці направили до суду клопотання про поміщення його до лікувального закладу з суворим наглядом.

В Нетішинському парку відпочинку «Диво парк» встановили відеокамери

Декілька днів тому в міському парку відпочинку «Диво парк» запрацювала 21 камера відеоспостереження. Розташовані вони таким чином, що вся територія парку перебуває в полі зору.

ЕРАМ Україна долучилася до вдосконалення кабінету мешканців Хмельницького

Компанія ЕРАМ Україна, яка нещодавно повідомила про відкриття коворкінгу в місті, зробила аналіз візуальних інтерфейсів електронного кабінету мешканців та мобільного застосунку My City Хмельницького, а також розробила рекомендації для їх вдосконалення.

У Хмельницькому слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій травмувалась 18-річна дівчина

Автопригода сталася вчора, 15 грудня, близько 17.40 години по вул. Кам’янецькій.

У Кам’янці-Подільському пустощі дітей з вогнем ледь не знищили житловий будинок

15 грудня об 11:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на вул. Князів Коріатовичів у м. Кам’янець-Подільський виникла пожежа в житловому будинку.

Стріляв у рідну сестру з рушниці – за замах на вбивство судитимуть жителя Віньковеччини

Хмельницькою обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт за фактом замаху на життя двох осіб (ч. 3 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Популярне