Новини за 18.11.2020

Кабмін погодив зміну глави Хмельницької ОДА

Кабінет міністрів погодив звільнення голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета і призначення на його місце Сергія Гамалія.

Сім із десяти жителів Хмельниччини мають борги за газ

На теренах Хмельницької області цьогоріч на 8 млн грн зросли прострочені зобов’язання населення за спожите блакитне паливо. Збільшення заборгованості пов’язане з наслідками пандемії та вжитими заходами для її подолання.

За останню добу внаслідок COVID-19 померло троє шепетівчан

Шепетівка підтверджено 20 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19, з них 3 випадки летальні. Про це повідомив Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Померла жінка 1947 р.н., а жінкам 1939р.н. та 1941 р.н. діагноз встановлено посмертно. Співчуваємо рідним та близьким померлих.

У 13 шепетівчан, які хворіли на коронавірусну інфекцію COVID-19, контрольний ПЛР-тест показав негативний результат.

На цей час у місті Шепетівка зареєстровано 742 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19, з них:

304— лікуються,
412— одужали,
26 — летальних.

Перед судом постане мешканець Запоріжжя, який підозрюється у подвійному вбивстві

Зловмиснику може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

В Україні проаналізували, як відкриті дані впливають на ремонт і будівництво доріг

17 листопада 2020, Київ. – Міністерство цифрової трансформації разом із проєктом USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» презентували результати якісного дослідження про вплив відкритих даних у сфері будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг в Україні. У ньому проаналізували, як оприлюднення даних впливає на життя громадян, провадження бізнесу та діяльність органів влади, а саме: які дані дають змогу моніторити витрати у дорожній сфері та виявляти порушення під час закупівель, де шукати ці дані, за допомогою яких інструментів громадяни можуть скаржитися на проблеми з дорогами у своїх населених пунктах і змушувати владу усувати їх.

«Хмельницькгаз Збут» нагадує про можливість реструктурувати борги

Аби уникнути перспектив судових позовів та втрати субсидій, жителі Хмельниччини, які винні кошти за спожитий газ, можуть укласти договори реструктуризації боргів.

Чергові нагороди для хмельничан на чемпіонаті України з плавання серед молоді

15 листопада в місті Дніпро завершився  чемпіонат України з плавання серед молоді. Протягом трьох днів в 50-метровому басейні палацу водних видів спорту “Метеор” змагалися усі найсильніші плавці даної вікової категорії з 20 областей України та Києва, в тому числі 4 представники  нашого краю з Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді.

В Шепетівці поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 71-річна пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 листопада, близько 17.40 години в м. Шепетівка неподалік перехрестя Старокостянтинівського шосе і вул. 400-річчя Шепетівки.

Популярне