Новини за 18.08.2021

“БРСМ-нафту” підозрюють у фінансуванні протестів Московського патріархату до приїзду Варфоломія

Спонсори УПЦ (Московського патріархату) мережа “БРСМ-нафта” та її власник Андрій Біба можуть фінансувати масові акції протесту вірян УПЦ МП до приїзду Вселенського патріарху Варфоломія. Джерело: фейсбук Олексія Голобуцького “Філія РПЦ в Україні вже з лютого агресивно накручує своїх вірян, аби зірвати приїзд Варфоломія, таким чином створивши картинку для російських ЗМІ про посилення церковного розколу та громадянську […]

У зв᾽язку із проведенням заходів до Дня Незалежності у Хмельницькому буде частково обмежено рух транспорту

У місті Хмельницькому відбудеться низка урочистих та спортивних заходів, присвячених Дню Державного Прапора та 30-й річниці незалежності України.

На Хмельниччині зростає кількість хворих на COVID-19

За словами в.о. генерального директора ДУ «Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Миколи Габрикевича, на Хмельниччині прискорюються темпи захворюваності на коронавірусну інфекцію.

Слідчі встановлюють обставини нічної ДТП у Летичеві

Автопригода сталася сьогодні близько 1-ї години ночі в смт Летичів по вулиці Смолінського.

У Хмельницькому оновлюють водостічну систему

Новий колектор та водостічні труби встановлюють на вулиці Парковій. Систему вирішили оновити після минулих злив, адже старе оснащення не впоралось із відкачуванням води.

Рятувальники області здійснили 22 виїзди на ліквідацію наслідків негоди

17 серпня, ввечері на території області пройшла сильна злива, яка супроводжувалася шквальним вітром. Протягом доби бійці ДСНС ліквідовували наслідки метеорологічних явищ на території міста та області. Наші хлопці здійснили 22 виїзди на ліквідацію наслідків негоди.

Популярне