Новини за 13.09.2021

Поліцейські затримали зловмисника, який погрожував фізичною розправою і заволодів автомобілем 29-річного потерпілого

Слідчі вже оголосили зловмиснику про підозру за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. На період розслідування його взяли під варту без можливості внесення застави.

Епідеміологи відрапортували про причини масового недугу в хмельницькій школі

Протягом 8-10 вересня до Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України надійшло 93 екстрених повідомлення на захворювання харчовою токсикоінфекцією та гастроентероколіти.

На Кам’янеччині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 47-річний чоловік

38-річний водій не впорався з керуванням і з’їхав у ставок. Автомобіль затопило. Як показала перевірка, чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали його і вже оголосили підозру. Наразі слідчі дії тривають.

У Хмельницькому завершують будівництво ще однієї школи

У Хмельницькому розвивається мережа закладів освіти. У різних мікрорайонах міста з’являються нові об’єкти. На вулиці Залізняка, 32, що у мікрорайоні Озерна, завершують будувати школу.

Сьогодні відбудеться брифінг-презентація Хмельницького міського літературного фестивалю «Слово єднає – 2021!»

13 вересня о 15.00 у центральній публічній бібліотеці (вул. Подільська, 78) відбудеться брифінг-презентація Хмельницького міського літературного фестивалю «Слово єднає – 2021!».

У Хмельницькому поліцейський, котрий приїхав на виклик, відмовився спілкуватися українською мовою

Відео інциденту оприлюднив депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик.

Популярне