Новини за 28.11.2019

На Хмельниччині поліцейські за розбійний напад на приватного підприємця затримали 24-річного чоловіка

Згідно ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, молодому чоловікові може загрожувати до 12 років з конфіскацією майна.

На Хмельниччині податкові міліціонери ліквідували незаконну АЗС

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Хмельницькій області зупинили незаконну торгівлю пально-мастильними матеріалами та вилучили товарів вартістю більше одного мільйона гривень.

На Хмельниччині поліцейські оголосили про підозру 40-річному чоловікові, який зарізав рідного брата

Подія мала місце в селі Маленки Красилівського району 26 листопада близько 15.50 години. Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу.

Полонські рятувальники визволили крилатих красенів з крижаного полону

28 листопада о 09:47 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що у місті Полонне на р. Хомора до криги примерзла пара лебедів.

Як позбутися водійських прав за півтора місяця: лайфхак від 17-річного водія

визнати винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП, та накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10200 (десять тисяч двісті) гривень в дохід держави з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік», – таку постанову ухвалив Полонський районний суд 17-річному водієві із Полонського району.

242 учасника АТО знайшли роботу завдяки Хмельницькій обласній службі зайнятості

Питання адаптації демобілізованих учасників АТО на ринку праці – одне з першочергових завдань у роботі служби зайнятості. Протягом січня-жовтня 2019 року статус безробітного отримали 1078 учасників АТО/ООС, забезпечено роботою – 242. Найбільше колишніх військовослужбовців працевлаштовано у сільському, лісовому та рибному господарствах – 23,3%, у переробній промисловості – 22,5% та державному управлінні й обороні – 13,3%

Службові квадратні метри – потреба чи спосіб для забудовника отримати безкоштовну землю? Частина перша

Власне житло – це мрія без перебільшення кожного третього українця. Ускладнюється ця ситуація нестабільним економічним становищем, корупцією та відсутністю прийнятних іпотечних пропозицій. За роки незалежності придбати своє помешкання для пересічного українця – це наче підкорити вершину Евересту, до якої доходять лише обрані. Хмельницький не є виключенням. Роками тут, як і типово по всій Україні, дієвими […]

На Хмельниччині минулої доби сталося 3 пожежі, одна з яких виявилась смертельною

За минулу добу підрозділи області тричі залучалися до ліквідації пожеж, одна з яких забрала життя людини. Ймовірною причиною двох загорянь стала необережність під час куріння.

У Хмельницькому патрульні затримали «закладчиків» наркотичних речовин

У Хмельницькому патрульні поліцейські виявили двох чоловіків, які займалися закладенням розфасованих пакунків з наркотичною речовиною у схованки по місту.

На Хмельниччині за втручання прокуратури припинено неправомірне використання 150 га землі вартістю 2,1 млн грн

Органи прокуратури Хмельницької області продовжують активну роботу щодо захисту інтересів держави у сфері земельних правовідносин та охорони дитинства.

Популярне