Новини за 03.03.2021

На Хмельниччині відбулось урочисте відкриття фестивалю професій “Твій старт в успішне життя”

На Хмельниччині відбулось урочисте відкриття фестивалю професій “Твій старт в успішне життя” в рамках соціального, професійно-орієнтованого проекту “Моя професія – мій успіх – моє майбутнє”. До заходу долучився заступник голови ОДА Володимир Юр’єв, голова обласної ради Віолета Лабазюк та представники Департаменту освіти та науки ОДА.

Голова ОДА призначив нового директора Державного архіву Хмельницької області

Голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій призначив Катерину Бурдуваліс на посаду директора Державного архіву Хмельницької області.

На Хмельниччині центри безоплатної правової допомоги запрошують волонтерів

Система надання безоплатної правової допомоги (БПД) запускає проєкт «Волонтер БПД» та запрошує до співпраці активістів, що бажають розвиватися та допомагати жителям свого регіону дізнаватися більше про їхні права.

У Хмельницькому поліцейські розшукали 4-річну дівчинку, яку матір залишила на малознайомих людей, а сама подалась пиячити

На сполох забила бабуся дівчинки, жителька Хмельницького району. Адже донька з онукою виїхали до неї з Вінниці ще 27 лютого, але до цього часу так і не приїхала.

“Велике будівництво”: у Кам’янці-Подільському розривають договір з підрядником, який за три роки не відремонтував стадіон

Департамент гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради планує розірвати договір з підрядною організацією “Будремсервіс”, яка у 2019 році виграла тендер з проведення капітального ремонту міського стадіону ім. Г.А. Тонкочеєва на проспекті Грушевського, 29.

У центрі Шепетівки поліцейські затримали злодія-рецидивіста, який пограбував односельця

1 березня до поліції надійшло повідомлення про пограбування 21-річного жителя с. Пліщин у центрі Шепетівки. На місце події оперативно прибула слідчо-оперативна група Шепетівського районного управління поліції. 

Кам’янець-Подільська міська рада просить Зеленського заборонити проросійські партії

Депутати Кам’янець-Подільської міської ради підтримали рішення звернутись до президента Володимира Зеленського, секретаря РНБО та голови Верховної Ради із закликом заборонити діяльність “Опозиційної платформи  – За життя” та Партії Шарія.

Популярне