Новини за 11.03.2021

В Славуті із більше ніж 500 лікарів на вакцинацію від COVID-19 погодились лише 160

23 лютого в Україну прибула партія першої вакцини від COVID-19 – Covishield, що дало старт імунізації населення від коронавірусу. Ця вакцина вироблена за ліценцією Oxford-Astra Zeneca на індійському майданчику Serum Institute.

Дмитро Разумков: Нові енергоблоки – невід’ємна складова економічного розвитку держави

11 березня Хмельницьку АЕС, у рамках робочої поїздки Хмельниччиною, відвідав Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

600 тисяч гривень збитків під час закупівлі обладнання для амбулаторій Хмельниччини – двом посадовцям держпідприємства повідомлено про підозру

Злочинну схему привласнення коштів викрили оперативники управління стратегічних розслідувань та слідчі слідчого управління обласної поліції.

115 одиниць техніки та 170 працівників ліквідовували наслідки негоди минулої ночі

Прес-служба САД у Хмельницькій області інформує, що минулої ночі над ліквідацією наслідків негоди на автодорогах державного значення на території Хмельницької області було залучено 170 працівників та 115 одиниць техніки.

Дмитро Разумков розпочав робочу поїздку до Хмельницької області

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков розпочав робочу поїздку на Хмельниччину. Під час візиту Дмитро Разумков ознайомиться з роботою виробничого підприємства «Хмельницька АЕС», відвідає Хмельницький військовий госпіталь, де поспілкується з  працівниками та бійцями.

«Ми шукали батька два дні»… В аварії у Польщі загинув шепетівчанин

Серед п’ятьох пасажирів, які загинули під час аварії українського рейсового автобуса в Польщі, мешканець Шепетівки. Цю інформацію сайту «Є» підтвердив міський голова Віталій Бузиль та донька загиблого Альберта Кудіна Наталя.

Підрозділи ДСНС оперативно приборкали пожежу в Шепетівській районній лікарні, евакуйовано 16 медпрацівників та 7 хворих

10 березня о 15:00 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на покрівлі хірургічного відділення Шепетівської центральної районної лікарні. Повідомивши про загоряння, працівники лікувального закладу одразу приступили до евакуації хворих.

Популярне