Новини за 25.02.2021

На Хмельниччині заяви журналістів поліція розглянула як звернення

Поліція на Хмельниччині розглянула три заяви журналістів, які отримала в січні 2020 року, виключно у форматі звернень. Щодо правомірності дій працівників Кам’янець-Подільського РУП під час розгляду заяви головної редакторки газети “Кам’янецький часопис “Ключ”Тетяни Шуханової наразі працівниками ГУНП в Хмельницькій області проводиться службова перевірка.

“Абсолютно не болюча процедура”: як почувається перший вакцинований хмельничанин

У Хмельницькому сьогодні, 25 лютого, стартувала вакцинації від коронавірусної інфекції. Першим, вакцину AstraZeneca, отримав лікар-анестезіолог, заступник медичного директора з терапевтичної роботи КП “Хмельницька міська лікарня” Вадим Свинцицький.

Поліцейські затримали групу «квартирників», які діяли на території кількох областей

Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області в результаті реалізації оперативної інформації, отриманої від колег із Волині, затримали групу «квартирників». Трьох чоловіків обґрунтовано підозрюють у вчиненні серії квартирних крадіжок на території кількох областей.

Минулої доби на Хмельниччині у ДТП травмувалися двоє пішоходів

Автопригоди мали місце в Кам’янці-Подільському та Хмельницькому, де під час переходу дороги по пішохідному переходу травмувалась 10-річна школярка.

Влада Хмельницького відмовилася брати у концесію залізничний вокзал, не побачили попиту для місцевих підприємців

Влада Хмельницького відмовилася брати у концесію залізничний вокзал, який “Укрзалізниця” запланувала перетворити у торговельний центр.

На Хмельниччині 4 об’єкти культурної спадщини можуть претендувати на включення до програми “Велика реставрація”

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов зазначив, що цього року у програму Президента «Велике будівництво» увійшло 500 проектів соціальної інфраструктури, із них – 20 об’єктів культурного спрямування.

Хмельниччина отримала вакцину від COVID-19

Хмельниччина отримала вакцину від COVID-19. Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Гамалій.

На Кам’янеччині місцевого жителя, який намагався уникнути покарання за нетверезе кермування, викрили на спробі підкупу поліцейського

Працівники Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ у взаємодії з cлідчим відділом Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області за процесуального керівництва місцевої прокуратури задокументували факт надання неправомірної вигоди працівнику поліції.

Понад 47 млн грн. планують витратити на створення належних освітніх умов для школярів з Хмельниччини у 2021 році

Усі школи, що включені в програму «Велике будівництво», будуть відповідати умовам новітнього освітнього простору. Про це заявив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура».

Популярне