Новини за 03.12.2021

Продавчиню, яка немала covid-сертифіката, Славутський суд оштрафував на 17 тис. грн

Славутський міськрайонний суд оштрафував на 17 тис. грн продавчиню за порушення правил карантину.

На Кам’янеччині затримно мотоцикліста, у якого рівень алкоголю в крові більш ніж у 5 разів перевищував норму

Вчора, 2 грудня, під час патрулювання території обслуговування, поліцейські в с. Кам’янка виявили водія, який керував мотоциклом без шолома, повідомляють у поліції.

На Хмельниччині розпочалась операція «Новорічна ялинка – 2022»

Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області спільно з правоохоронними органами та державною лісовою охороною створені мобільні групи, які під час проведення перевірок виявлятимуть порушників як в лісі, так і на ринках та автошляхах.

На Хмельниччині розшукати дідуся, який дві доби тому зник на Рівненщині

До Андрія Кольцова, поліцейського офіцера Ганнопільської тергромади, що на Славутчині, звернулись мешканці с. Нараївка. Небайдужі помітили на зупинці незнайомого розгубленого пенсіонера.

В смт. Летичів на території природно-заповідного фонду виявлено незаконне будівництво

В смт. Летичів Хмельницького району незаконно проводяться будівельні роботи на території ботанічної пам’ятки природи місцевого значення – Летичівський парк.

Освітяни Шепетівки просять збільшення видатків на зарплати та енергоносії

У сесійній залі  Шепетівської міської ради вчора відбулася нарада за участі міського голови Віталія Бузиля, заступниці Галини Безкоровайної, начальника фінансового управління міської ради Василя Дрища, керівництва управління освіти, керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста та депутатів міської ради.

Популярне