Новини за 24.06.2020

У Кам’янець-Подільському районі рятувальники вилучили з річки тіло 44-річного чоловіка

24 червня поблизу села Цвіклівці-1 Кам’янець-Подільського району на Хмельниччині ДСНСівці вилучили з річки Смотрич тіло потопельника.

Шепетівка: поліцейські затримали неповнолітніх, які скоїли розбійний напад

Зловмисники напали на 30-річного шепетівчанина, побили його і відібрали мобільний телефон. Працівники Шепетівського відділу поліції буквально впродовж кількох годин вирахували і затримали нападників. Викрадений мобільний у них вилучили.

Антимонопольний комітет оштрафував ТОВ «Дніпрогума» та ПП «МТП-Час» за антиконкурентні узгоджені дії шляхом спотворення результатів торгів

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Дніпрогума» (м. Дніпро) та ПП «МТП-Час» (м. Дніпро) загалом на 28 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії шляхом спотворення результатів торгів.

Антимонопольний комітет припинив антиконкурентні дії Хмельницької міської ради

Відділення встановило, що рішенням Хмельницької міської ради від 30 жовтня 2013 року №11 «Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького» (зі змінами) розмір орендної ставки для розміщення підприємств, які є власністю територіальної громади міста Хмельницького, було знижено в порівнянні з орендною ставкою для інших аптечних закладів.

У Хмельницькому знову прорвало водопровід

Сьогодні ремонтні бригади МКП «Хмельницькводоканал» виконують роботи по усуненню поривів водопроводу на вулиці Чкалова, 13, вулиці Тернопільській, 34/4-34/5 та на проспекті Миру, 71/2, повідомляє Хмельницька міська рада.

У Кам’янці-Подільському створили інтерактивну мапу спортивної інфраструктури міста

Робота над картою відділом молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради тривала декілька тижнів.

Шепетівка: поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 74-річна пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 23 червня, близько 21.10 години в м. Шепетівка по проспекту Миру.

Популярне