Новини за 23.04.2020

Велике будівництво на Хмельниччині триває

В рамках реалізації програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Хмельниччині розпочали капітальний ремонт на автомобільній дорозі Н-03 Житомир-Чернівці.

Городоцький район: рятувальники ліквідували наслідки ДТП

22 квітня о 21:25 фахівці Служби порятунку отримали повідомлення про ДТП, за участю двох автомобілів: вантажівки MAN та легковика Daewoo.

Кіберполіція викрила продавця-консультанта, який копіював дані банківських карток клієнтів супермаркету і спустошував їх

За допомогою спеціальних пристроїв чоловік копіював реквізити карткових рахунків покупців. Надалі дублював їх і знімав кошти. PIN-коди карток він отримував під час візуального спостереження за їх вводом на POS-терміналі при купівлі товару.

Двох мешканців Хмельниччини підозрюють у збуті наркотичних засобів та психотропних речовин у місця позбавлення волі

Органами прокуратури в координації з іншими правоохоронцями продовжується системна робота з виявлення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

У Хмельницькому заступницю головного лікаря перинатального центру та двох її пацієнток підозрюють у торгівлі людьми

Слідчі слідчого управління спільно з працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області за процесуального керівництва прокуратури запобігли факту торгівлі людьми, до якого причетна заступниця головного лікаря перинатального центру та дві її пацієнтки.

На Хмельниччині 3 нових випадки COVID-19: всього 65 лабораторно підтверджених випадків захворювання

Станом на 9.40 в Хмельницькій області 65 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Популярне