Новини за 27.08.2019

За використання підроблених документів на авто полончанку засудили до штрафу

Полонський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості між прокурором і жителькою Полонного, яку обвинувачували у використанні завідомо підробленого свідоцтва про реєстрацію авто (частина 4 статті 358 Кримінального кодексу України). Жінка повністю визнала свою вину і отримала узгоджене з прокурором покарання – 680 грн штрафу.

Небайдужість громадян допомогла патрульним врятувати чоловіка від вчинення самогубства

23 серпня, на вулиці Леха Качинського, до патрульних звернулась громадянка та повідомила, що на залізничних коліях лежить чоловік та має намір вчинити самогубство.

Підсумки деклараційної кампанії: подолянами задекларовано понад мільярд гривень доходу

За підсумками проведення кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2018 році, на початок серпня декларації до органів Державної фіскальної служби подали 11,9 тисяч мешканців Хмельниччини.

Співпраця та взаємодія поліції з населенням в дії

Учора, близько 1-ї години ночі, на вулиці Вайсера, патрульні отримали виклик про вчинення домашнього насильства. Прибувши на місце події, громадянка повідомила інспекторам, що її співмешканець 1982 року народження, виражається у її бік нецензурною лайкою та вчиняє умисні дії фізичного та психологічного характеру.

На Хмельниччині у ДТП травмувалися двоє неповнолітніх

У Красилівському районі працівники місцевого відділу поліції з’ясовують обставини двох ДТП, які сталися впродовж вихідних. У автопригодах травмувалися четверо осіб, серед них двоє — неповнолітні віком 10 і 14 років.

У Хмельницькій області стартував польовий етап дослідження STEPS

У Хмельницькій області та місті Хмельницький стартував польовий етап загальнонаціонального дослідження STEPS для вивчення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань. Таке дослідження в Україні проводиться вперше

Марина Бех стала чемпіонкою України з легкої атлетики

У місті Луцьк відбувся чемпіонат України з легкої атлетики, який тривав з 21 до 23 серпня.

На Хмельниччині поліцейські впродовж 2-х годин розшукали зниклого 17-річного підлітка

Після сімейної суперечки хлопець на ніч пішов із дому.

До 15 вересня триває прийом фотографій на конкурс «Хмельницький крізь об’єктив»

Традиційно до Дня міста міська рада проводить конкурс «Хмельницький крізь об’єктив», де кожен охочий може представити на розгляд журі свої фотороботи. Участь у конкурсі можуть брати як професійні фотографи, так і аматори, незалежно від місця проживання та віку. Термін подачі робіт – до 15 вересня цього року. Детальніше із умовами проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Дунаєвецький район: рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди, не допустивши перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок

26 серпня о 10:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Великий Жванчик Дунаєвецького району.

Популярне