Новини за 10.05.2019

Увага! В Кам’янці-Подільському буде перекрито рух

У суботу, 11 травня, у зв’язку з проведенням в Кам’янці-Подільському міжнародного ралі «Фортеця» задля безпеки з 15.00 до 20.00 буде перекрито рух громадського транспорту в Старому місті, крім машин “швидкої” та “пожежної”.

У Шепетівці син вбив батька та намагався приховати злочин

Трагічна подія сталась по вулиці Якова Гальчевського, що у Шепетівці. Син викликав медиків і повідомив, що батьку раптом стало зле і він втратив свідомість. Та до лікарні дідусь не доїхав, 67-річний чоловік помер у кареті швидкої допомоги.

В Шепетівці крадуть кришки люків серед білого дня

Крадіжка кришок люків на водопровідних та каналізаційних колодязях давно є проблемою міста. Але нахабство злодіїв немає меж.

У Старокостянтинові працівники поліції встановлюють обставини ДТП із загиблим

У Старокостянтинові по вулиці Веснянське шосе в ніч з 8 на 9 травня сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинула людина.

Шепетівські поліцейські розкрили розбійний напад

Працівники Шепетівського відділу поліції затримали розбійника, який наприкінці квітня цього року побив місцевого мешканця та відібрав у нього мобільний телефон.

На дорогах Хмельниччини триває Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011-2020 рр., проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН, на дорогах Хмельниччини з 8 по 14 травня проходить Тиждень безпеки дорожнього руху.

Шепетівські вогнеборці ліквідували пожежу тимчасової господарчої споруди

10 травня о 05:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в тимчасовій господарчій будівлі на вул. Степана Бандери у приватному секторі міста Шепетівка.

Замовники будівництва сплатять третину мільйона гривень на розвиток інфраструктури м. Кам’янця-Подільського

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, органи прокуратури Хмельниччини активно реагують на випадки недобросовісного виконання замовниками будівництва обов’язку щодо пайової участі у створенні і розвитку інфраструктури регіону та відстоюють свою позицію у суді.

Популярне