Новини за 28.07.2020

Шахраї видурили у хмельничан 116 тисяч гривень

Минулої доби до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 5 заяв із повідомленням про шахрайські дії.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 32-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 27 липня, близько 07.50 години на автодорозі між селами Руда та Цвіклівці Кам’янець-Подільського району.

На Хмельниччині колишнього керівника відділення банку підозрюють у незаконних оборудках з нерухомістю вартістю більше 500 тис грн

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури слідчим відділом Хмельницького відділу ГУНП України в області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неправомірного відчуження майна, яке перебувало в іпотеці.

Відбулося комісійне обстеження агропродовольчого ринку в селі Ганнопіль Славутського району

26 липня 2020 року спеціалісти Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, за участі представників Славутської районної державної адміністрації, Славутського відділу поліції, адміністрації ринку, провели комісійне обстеження агропродовольчого ринку в с. Ганнопіль щодо дотримання протиепідемічних заходів на період карантину по профілактиці та недопущенню поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

В облдержадміністрації активізовують роботу по боротьбі з нелегальними перевізниками

Голова облдержадміністрації Дмитро Габінет провів робочу нараду щодо протидії в області нелегальним пасажирським перевезенням в області.

Суд дав три доби адмінарешту чоловіку, який розпивав пиво і був без маски

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд визнав винним місцевого мешканця у порушенні правил карантину і розпиванні пива у громадському місці і призначив покарання у вигляді трьох діб адміністративного арешту.

У Хмельницькому поліція та ДБР затримали керівника відділу обласного управління ДФС на хабарі у 5 000 доларів США

До протиправної діяльності посадовець залучив посередника – колишнього працівника служби – для прикриття своєї корупційної діяльності. 

Популярне