Новини за 06.01.2021

«Укравтодор» має намір з’єднати Схід та Захід країни єдиною магістраллю, яка пройде через Хмельниччину

У 2021 році «Укравтодор» має намір з’єднати Львівську та Луганську області єдиною магістраллю, повідомив на своїй сторінці у Фейсбук голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій.

У Старокостянтинові депутат показав дулю і штовхнув громадського активіста

Сталось це 4 січня під час засідання сесії міської ради.

У Хмельницькому померла жінка, яку підпалив рідний брат

5 днів лікарі боролися за життя потерпілої, у якої було уражено майже 50% тіла. Проте вчора близько 5-ї ранку жінка померла. Відтак слідчі перекваліфікували кримінальне провадження із замаху на умисне вбивство.

У Шепетівському районі поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалось дві жінки

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 січня, близько 23.00 години в селі Судилків Шепетівського району на перехресті вулиць Героїв Майдану та Набережної.

У Хмельницькому до 5 років ув’язнення засудили чоловіка, який пограбував аптеку і кредитну спілку

13 червня 2020 року близько 19.00 години на лінію «102» надійшло повідомлення про розбійний напад, що стався в приміщенні кредитної спілки по вулиці Вайсера в м. Хмельницькому. В будівлю зайшов чоловік і, діставши розкладного ножа, почав вимагати гроші і погрожувати 19-річній працівниці розправою. 

Хмельницька обласна прокуратура оскаржує результати публічної закупівлі на суму 7,5 млн грн

Прокуратурою виявлено порушення законодавства при проведенні публічних закупівель робіт з капітального ремонту центру надання соціально-культурних та адміністративних послуг на території Славутського району.

Популярне