Новини за 05.09.2019

Патрульні спільно із співробітниками ювенальної превенції розшукали дівчинку, що пішла з дому

Учора, близько 19-ї години, до поліцейських звернулась заявниця та повідомила, що її 12-річна донька, пішла з дому в нeвідомому напрямку через суперечку, залишивши вдома свій мобільний телефон.

Хмельницькі правоохоронці затримали групу «закладчиків», у яких вилучили наркотиків майже на 2 мільйони гривень

Під час обшуків за місцем проживання зловмисників працівники поліції вилучили близько 7 кг марихуани, більше 100 рослин конопель, 1,5 кг прекурсорів, амфетамін, екстазі, солі тощо, а також прилади для виготовлення наркотиків, зброю та набої.

За крадіжку чіп-ключа до «Mercedes-Benz» вартістю близько 13,5 тис. грн перед судом постане 29-річний полончанин

До Полонського районного суду надійшли матеріали справи щодо 29-річного жителя Полонного, обвинуваченого за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

На Хмельниччині поліцейські затримали зловмисницю, яка через ревнощі до смерті побила 38-річну жінку

Наразі 44-річній шепетівчанці вже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі

Апеляційний суд поставив крапку у справі про поворот виконання рішення щодо виселення з гуртожитку

Хмельницький апеляційний суд відхилив скаргу нової власниці кімнати у гуртожитку по Зарічанській на ухвалу першої інстанції про поворот виконання рішення суду. Хмельницький міськрайонний суд у зв’язку із скасуванням рішення про виселення попередньої мешканки повернув сторони у попередній стан – вселив жінку назад у кімнату.

На Хмельниччині до 12 років позбавлення волі засудили зловмисника, який посягав на життя дільничного

оді працівник Полонського відділення поліції втратив чимало крові. На щастя, все обійшлось — після тривалого лікування та реабілітації дільничний знову в строю. А зловмиснику суд вже виніс вирок у вигляді 12 років позбавлення волі.

10 вересня хмельничани матимуть можливість звернутися до влади в телефонному режимі

10 вересня від 12.00 до 13.00 працюватиме пряма телефонна лінія “Міська влада відповідає”.

В Хмельницькому з’явився ще один спортивний майданчик

В гімназії №1 сьогодні відкрили спортивний майданчик. Для його будівництва з міського бюджету було виділено 1,5 мільйона гривень.

У поліції Хмельницької області буде новий керівник

Начальник ГУНП в Хмельницькій області, полковник поліції Василь Віконський, призначений керувати поліцейськими на Львівщині. Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив його на новій посаді вчора, 4 вересня, повідомляється на сайті Національної поліції України.

Суд правомірно звільнив від кримінальної відповідальності винуватця ДТП, що примирився з потерпілою – апеляційний суд

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін ухвалу Хмельницького міськрайонного суду, якою задоволено клопотання потерпілої у ДТП та її захисниці про звільнення винуватця аварії від кримінальної відповідальності за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України), у зв’язку з примиренням винного з потерпілою та закрито щодо нього кримінальне провадження, а його матеріали в частині даних про перебування водія в стані алкогольного сп’яніння і керування авто без посвідчення водія спрямовано в управління поліції для складання протоколу про вчинення адміністративних правопорушень за статтями 130, 126 КУпАП, відповідно.

Популярне