Новини за 08.07.2022

У Хмельницькому розробили правила використання електросамокатів

У Хмельницькому розробили правила для використання електричних самокатів на території міста.

Слідчі встановлюють обставини ДТП на Красилівщині, в якій травмувався водій мопеду

У результаті зіткнення автомобіля та мопеду травмувався 22-річний водій двоколісного. Він отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Жителям Хмельниччини повернули майже пів мільйона гривень переплат за газ

«Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», на 8 липня 2022 року повернув клієнтам-побутовим споживачам 485,47 тисячі гривень переплат та помилково сплачених у травні сум за спожитий природний газ.

На ХАЕС застерігають – перебування в санітарно-захисній береговій смузі технологічної водойми заборонено

Хмельницька АЕС інформує, що на період введення в Україні воєнного стану заборонено аматорську та професійну риболовлю, вихід будь-яких плавзасобів, купання та перебування у санітарно-захисній береговій смузі технологічної водойми Хмельницької АЕС.

У Хмельницькому на перейменованих вулицях з’являються нові таблички

Перейменування вулиць наразі стало гарним трендом. Цей процес відбувається синхронно із переходом російськомовних на українську мову, відмовою від музики з росії та підтримкою вітчизняних виробників. Почалось це ще у 2014 році, та всеукраїнського масштабу набуло лише зараз. У попередні вісім років перейменування відбувалось, однак дуже повільно. І навіть якщо рада приймала подібне рішення, то не […]

У Хмельницькому поліцейські розкрили вбивство 16-річної дівчини

За підозрою у вчиненні злочину правоохоронці затримали 20-річного жителя Хмельницького району. У скоєному він зізнався. Затриманому може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

На Хмельниччині СБУ викрила колаборантку

Служба безпеки України продовжує системну роботу з виявлення колаборантів та прибічників збройної агресії російської федерації на Хмельниччині.

Замість прилавків – тротуари: як у Хмельницькому борються з вуличною торгівлею

40 адмінпротоколів склали цьогоріч за порушення правил благоустрою – здійснення несанкціонованої торгівлі у Хмельницькій територіальній громаді.

Популярне