Новини за 16.09.2020

На Хмельниччині привітали видатних спортсменів та тренерів з нагоди Дня фізичної культури та спорту України

В рамках святкування Дня фізичної культури та спорту України сьогодні голова облдержадміністрації Дмитро Габінет та голова обласної ради Михайло Загородний привітали керівників установ галузі спорту області, спортивні колективи та вручили сертифікати, спортивний інвентар та автомобіль, придбані з обласного бюджету для зміцнення матеріальної бази спорту Хмельниччини.

В Хмельницькому покажуть виставку свідчень про війну на Донбасі

17 вересня о 15:00 в м. Хмельницький у обласній універсальній науковій бібліотеці м. Хмельницький (вулиця Героїв Майдану, 28)  відбудеться публічне відкриття мандрівної виставки “На зламі” про порушення прав цивільного населення під час війни на Сході України.

Як зареєструвати право власності на земельну ділянку, утворену за рахунок земельного паю

1 січня 2019 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» від 10.07.2018 р. № 2498-VIII, яким внесено зміни до Закону України «Про порядок виділення в натурі (на […]

Славутські рятувальники надали допомогу однорічному малюкові, вивільнивши його руку з шатківниці

16 вересня о 10:51 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що півторарічний малюк якимось чином запхав пальці правої руки між лезами механічної шатківниці. 

В Нетішині унаслідок ДТП загинув водій мотоцикла

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 вересня, близько 15.40 години у м. Нетішин по вулиці Лісовій.

В Хмельницькому зіткнулись автобус та легковий автомобіль, 7 людей в лікарнях

15 вересня о 17:44 на Оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Хмельницький області поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в мікрорайоні «Ружична», що в обласному центрі.

Популярне