Новини за 24.12.2019

У Хмельницькому громадськість контролюватиме містобудівну документацію

24 грудня коаліція громадських організацій Рада Реформ Хмельницького презентувала проєкт «Прозора містобудівна документація міста Хмельницького». Реалізація ініціативи стала можливою завдяки підтримці Посольства Франції в Україні

У Хмельницькому перед судом постане група «закладчиків», у яких вилучили наркотиків майже на 2 мільйони гривень

Нагадаємо, 4 вересня під час чергового збуту наркотиків працівниками управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області, Ярмолинецьким відділом поліції, співробітниками СБУ, із залученням бійців спецпідрозділу «КОРД» та за процесуального керівництва прокуратури було затримано групу наркоділків. На сьогодні розслідування уже завершено і матеріали кримінального провадження скеровано на розгляд суду.

Розмір орендної плати за використання землі у м. Славута збільшено майже всемеро

Органи прокуратури, реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, проводять роботу щодо збільшення надходжень до бюджету та забезпечення законності у сфері земельних відносин.

На Хмельниччині двоє неповнолітніх обікрали місцеве кафе

У селищі Теофіполь працівники поліції оперативно розкрили крадіжку з місцевого кафе. Злодіями виявились двоє 14-річних школярів. У них вилучили викрадені гроші та продукти.

Сесія дала добро – у мікрорайоні Озерна землю під зведення церкви забудують багатоповерхівкою

Хмельницька міська рада припинила право користування земельною ділянкою площею 0,97 га на вулиці Панаса Мирного, 14 релігійній громаді (парафія) Апостола Якова міста Хмельницького Кам’янець-Подільської єпархії Української Греко-Католицької Церкви.

У Старому Кривині з’явився новий дитячий майданчик

Для дітей, які проживають у Старому Кривині, 23-го грудня, відбулося справжнє свято – на території поблизу сільського будинку культури з’явився дитячий ігровий майданчик.

Минулої доби на Хмельниччині у ДТП травмувалися троє пішоходів

Дорожньо-транспортні пригоди сталися вчора, 23 грудня, у Хмельницькому та Старокостянтинові.

На Хмельниччині минулої доби силами підрозділів ДСНС ліквідовано дві пожежі

Упродовж 23 грудня вогнеборці Хмельниччини двічі залучалися до ліквідації пожеж різного роду.

Статистика травматизму в Кам’янці-Подільському

За даними травмпункту міської лікарні, з 16 по 23 грудня в Кам’янці-Подільському зареєстровано 130 осіб, які постраждали внаслідок нещасних випадків невиробничого характеру (за попередній тиждень – 148 осіб). У тому числі 48 дітей (за попередній тиждень – 38).

Популярне