Новини за 03.04.2024

2,2 мільйона гривень залучили ветерани у громади Хмельниччини

2 проєкти з Хмельниччини перемогли у конкурсах фінансування ветеранського бізнесу “Варто”, який проводив Український ветеранський фонд протягом 2022-2023 років.

За крадіжку мешканця Ярмолинеччини засуджено до 6 років ув’язнення

Прокурорами Хмельницької окружної прокуратури у суді доведено вину 46-річного чоловіка у вчиненні в умовах воєнного стану та повторно крадіжки, поєднаної із проникненням у житло.

Смертельне ДТП у місті Полонне – судитимуть нетверезого водія, який залишив потерпілого у небезпеці та втік з місця події

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно водія, який, керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть людини (ч. 3 ст. 286-1 КК України), та залишив потерпілого без допомоги (ч. 1 ст. 135 КК України).

Поліція розслідуватиме напад жінки на автомобіль ТЦК в Хмельницькій області

Поліція розслідуватиме випадок на Хмельничині, де жінка псувала автомобіль співробітників територіального центру комплектування.

На Хмельниччині поліцейські затримали чоловіка, який незаконно перевозив зброю та боєприпаси

Правоохоронці виявили у правопорушника гранати, автоматичну зброю та велику кількість патронів. Слідчі вже оголосили йому підозру.

Смерть на виробництві – за порушення правил безпеки судитимуть виконроба

Хмельницькою обласною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини.

Хотіли бути «смотрящими»: на Хмельниччині викрили кримінальних авторитетів

Правоохоронці викрили діяльність кримінальних авторитетів на Хмельниччині. Обидвоє хотіли бути «смотрящими». 

На Хмельниччині знеструмлено 22 населених пункти, з них 13 – частково

Станом на 08:00 годину 03.04.2024 року на Хмельниччині знеструмлено 22 населених пункти, з них 13 – частково.

Популярне