Новини за 03.05.2023

На Шепетівщині суд виніс вирок винуватцеві ДТП, в якій загинула 29-річна жінка

5 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки — таке покарання призначив суд 22-річному шепетівчанину, звільнивши його від відбування основного терміну з трирічним іспитовим строком.

Повідомлено про підозру водію, який збив поліцейську та двох військових

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури 29-річному жителю м. Городок повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Нова поштова марка від «Укрпошти» може бути створена за ескізом учениці з Хмельниччини

Нова поштова марка від «Укрпошти» може бути створена за ескізом учениці Сутковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Романа Лабаня Анастасії Мисько.

У Кам’янці-Подільському затримали молодика, який убив рідного батька

27-річному зловмиснику вже оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 ККУ, санкція якої передбачає до 15 років ув’язнення.

Впала верхівка дерева: загинув лісоруб Ярмолинецького лісового господарства

Під час санітарної рубки, внаслідок падіння верхівки дерева, загинув лісоруб Олександр Гнатій. Подія сталась другого травня в одному з лісництв філії “Ярмолинецького лісового господарства”.

Сама себе преміювала – на Хмельниччині суд оштрафував посадовицю центру реабілітації для осіб з інвалідністю

Городоцький районний суд визнав в.о. директора місцевого центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю винною у вчиненні адміністративних правопорушень

Популярне