Новини за 14.07.2021

Правила паркування транспортних засобів. Що робити, коли сусіди паркують авто на дитячому майданчику

У сучасному місті, де кількість автомобілів стрімко зростає, проблему дефіциту паркомісць відчувають не тільки власники «залізних коней», а й інші мешканці населених пунктів.

На Хмельниччині надзвичайна пожежна небезпека

В області прогнозують дуже спекотну погоду, що може спровокувати виникнення пожеж.

Депутати підтримали закриття кладовища, що у центрі Хмельницького

Депутати Хмельницької міської ради повністю припинили поховання померлих на кладовищі на вул. Кам’янецька,94/2А, що у центральні частині міста.

У Полонному затримали зловмисника, який пограбував місцеву жительку

До поліції звернулась жінка, яка повідомила, що поблизу автостанції невідомий заволодів її мобільним телефоном. За прикметами, що надала потерпіла, правоохоронці оперативно розшукали та затримали підозрюваного. 

Поліцейські врятували чоловіка, що хотів покінчити з життям

Вчора, 13 липня, близько 11:00 години до Шепетівського районного управління поліції надійшло повідомлення, що місцевий житель намагається покінчити з життям, втопившись у криниці. Поліцейським, що прибули на виклик, вдалось зупинити чоловіка за крок до самогубства. 

Через зрізання аварійних дерев 16 липня буде обмежено рух транспорту в Хмельницькому

У п’ятницю, 16 липня, комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста виконуватиме роботи із зрізання аварійних дерев.

У Хмельницькій громаді триває поточний ремонт доріг

Комунальники докладають усіх зусиль для виконання плану з ремонту доріг Хмельницької міської територіальної громади. Сьогодні ремонтні бригади Комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг поточним ремонтом оновлюють дорожнє покриття на вулиці Володимирській і Пушкіна.

Якість води на міському пляжі Хмельницького не відповідає нормам за мікробіологічними показниками

Фахівцями Центру громадського здоров’я МОЗ України за період з 2 до 8 липня 2021 року було досліджено 150 проб річкової води за мікробіологічними показниками, з них не відповідало нормативам на мікробне забруднення за індексом ЛКП (лактозопозитивні кишкові палички) 40 проб (26,7%); проведено 448 досліджень річкової води, з них не відповідало нормативам 54 дослідження (5,1%).

Страх і гроші: хмельницькі дитячі майданчики, коли про безпеку не йдеться (Як у Хмельницькому обирають підрядників. Частина 2)

Ми постійно аналізуємо підрядників, які осіли на нескінченний комунальний потік. І нарешті дійшли до найцинічніших історій – заробітку на дітях. Точніше, на їхньому дозвіллі. Дитячі майданчики в Хмельницькому вже давно перетворилися на символ передвиборчих торгів, але на цьому їхня роль не завершується. Адже встановлення і ремонт дитячих майданчиків – це дорого. А коли щось “дорого”, […]

Популярне