Новини за 24.01.2020

НАК «Нафтогаз України» попереджає тепловиків Хмельницького та Дунаєвець про припинення газопостачання через борги

НАК «Нафтогаз України» повідомляє про ризик припинення газопостачання з 1 лютого цього року 37 виробників тепла, які не виконують вимоги щодо розрахунків для отримання газу в межах ПСО, повідомляє пресслужба компанії.

Летичівський район: рятувальники визволили чотирилапого з льодяної пастки

24 січня о 10:55 до Служби порятунку «101» надійшло про те, що неподалік смт Летичів Хмельницької області в річці Південний Буг під лід провалилася собака, звідки не в силах самотужки вибратися.

На Славутчині під час затримання «чорних» лісорубів травмували офіцера поліції

Водій вантажівки, на якій перевозили незаконно зрізані дуби, під час затримання чинив активний опір дільничному, завдавши йому тілесних ушкоджень. Зловмисника затримали на місці. Вирішується питання про оголошення йому підозри. Крім того, відкрито кримінальне провадження за фактом незаконної порубки та перевезення лісу.

У Славуті затримали чоловіка, який намагався дати хабаря слідчому за не притягнення його до кримінальної відповідальності

Працівники слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно зі співробітниками управління ДВБ в Хмельницькій області затримали мешканця м. Хмельницького під час спроби дати хабар слідчому.

“Антимонопольники” вважають, що хмельницька влада обмежила конкуренцію на ринку пасажирських перевезень

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало виконавчому комітету Хмельницької міської ради припинити дії з ознаками антиконкурентних.

Правоохоронцями Хмельниччини припинено діяльність грального закладу в обласному центрі (ФОТО)

Правоохоронними органами області продовжується робота з припинення діяльності заборонених законом гральних закладів.

Деражнянський район: оперативно ліквідувавши пожежу житлового будинку, бійці ДСНС запобігли розповсюдженню вогню

23 січня о 02:52 на пункт зв’язку Служби “101” надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Богданівці Деражнянського району.

У Хмельницькому поліцейські затримали підозрюваних у вчиненні розбійного нападу на двох ювелірів

Працівники поліції Хмельницької області затримали групу осіб за підозрою у вчиненні розбійного нападу на двох підприємців, які займались виготовленням ювелірних виробів.

Популярне